Bundesliga ekibinden skandal karar: Gazze paylaşımı yaptığı için yıldız oyuncunun sözleşmesi feshedildi!

Daha önce Aston Villa, Everton, Lille ve PSV Eindhoven gibi kulüplerde forma giymiş, Fas asıllı Hollandalı futbolcu Anwar El Ghazi, Gazze'ye destek paylaşımı yapınca kulübü Mainz 05 tarafından sözleşmesi feshedildi.

Bundesliga ekibi Mainz 05'te forma giyen Fas asıllı Hollandalı oyuncu Anwar El Ghazi, Filistin'e destek paylaşımı yapınca, Bundesliga ekibi tarafından sözleşemsi feshedildi.

El Ghazi, sosyal medya hesabından yayınladığı Gazze'ye destek mesajında, "Nehirden denize, Filistin özgür olacak" ifadelerini kullandı. 28 yaşındaki futbolcu bu paylaşımı daha sonra sildi.

Alman ekibi Mainz 05 ise skandal bir karar ile oyuncunun paylaşımı sonrası 1 ay önce takıma katılan El Ghazi ile olan sözleşmesini feshetti.

Mainz tarafından yapılan açıklamada, "Mainz 05 olarak, Orta Doğu'da yıllardır yaşananlarda perspeftikleri saygıyla karşılıyor. Ancak yapılan paylaşım kulüp değerlerini yansıtmıyor" ifadeleri yer aldı.

 

Bundesliga ekibinden skandal karar: Gazze paylaşımı yaptığı için yıldız oyuncunun sözleşmesi feshedildi! ile ilgili etiketler Bundesliga Gazze Filistin Fas
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.