Bülent Arınç AK Parti'den istifa etti mi?

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, görevinden istifa ettiğini resmen açıkladı. Arınç’ın istifasını yazılı olarak duyurduğu kaydedildi. Peki, Bülent Arınç AK Parti’den istifa etti mi? İşte detaylar…

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olan Bülent Arınç, resmen görevinden istifa ettiğini duyurdu. Sosyal medya hesabından da konu hakkında açıklama yapan Arınç sadece Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyeliğinden istifa ettiğini ve halen AK Parti’de görev almaya devam ettiğini dile getirdi.

Bülent Arınç AK Parti'den istifa etti mi?

BÜLENT ARINÇ KİMDİR?

25 Mayıs 1948'de Bursa'da dünyaya gelen Bülent Arınç, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdikten sonra serbest avukatlık yaptı ve daha sonrasında da Adalet ve Kalkınma Partisi Kurucu Üyesi oldu.

20, 21, 22 ve 23. Dönemde Manisa Milletvekili seçildi. 22. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı olarak görev yaptı. 23. Dönemde Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Türk Grubu Başkanı oldu.

Bu görevi esnasında, 60. Hükümette Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcılığı görevine atandı. 61. Hükümette Başbakan Yardımcısı oldu.

İyi düzeyde İngilizce bilen Arınç, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Bülent Arınç AK Parti'den istifa etti mi? ile ilgili etiketler Bülent Arınç AK Parti
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.