Bugün toplu taşıma ücretsiz mi 1 Ocak? Otobüs, Metro, Marmaray bedava mı?

1 Ocak'ta toplu taşıma araçlarını kullanacak bireyler, metro, metrobüs, tramvay, Marmaray ve otobüs gibi ulaşım araçlarının ücretsiz olup olmadığını merak ediyor. Bu sorunun yanıtı, Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile ortaya çıktı. Peki, Bugün toplu taşıma ücretsiz mi 1 Ocak? Otobüs, Metro, Marmaray bedava mı? Ayrıntılar haberimizde...

Cumhurbaşkanı kararı, Resmi Gazete'de duyurulan bilgilere göre, 1 Ocak'ta Ankara'da Başkentray, İstanbul'da Marmaray ile Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu, ve İzmir'de İZBAN seferlerinin ücretsiz olacağını belirtiyor.

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, "31 Aralık'ı 1 Ocak'a bağlayan gece, M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı, M1B Yenikapı-Kirazlı, M2 Yenikapı-Hacıosman, M3 Kirazlı-Kayaşehir Merkez, M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı, M5 Üsküdar-Çekmeköy, M6 Levent-Boğaziçi Üniversitesi/Hisarüstü, M7 Yıldız-Mahmutbey, M8 Bostancı-Dudullu/Parseller, M9 Bahariye-Olimpiyat metro hatlarımızda sabah seferleri başlayana kadar devam edecek." ifadeleri yer aldı.

Aynı açıklamada, T1 Kabataş-Bağcılar, T3 Kadıköy-Moda, T4 Topkapı-Mescid-i Selam, T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hatları ile F1 Taksim-Kabataş, F4 Boğaziçi Üniversitesi/Hisarüstü-Aşiyan füniküler hatlarında ise seferlerin saat 02.00'ye kadar uzatıldığı ve 1 Ocak günü kişiselleştirilmiş İstanbulkart kullanıcıları için seferlerin ücretsiz olduğu bilgisi paylaşıldı.

Bugün toplu taşıma ücretsiz mi 1 Ocak? Otobüs, Metro, Marmaray bedava mı? ile ilgili etiketler İETT metrobüs metro
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.