Bugün Kandil mi? 10 Mart 2021 Çarşamba Ne kandili? Miraç Gecesi 2021 Özel ibadetler

Bugün Kandil mi sorusu, Miraç Kandili'ni dört gözle bekleyenler için araştırılan bir konu oldu. 2021 yılı üç ayların başlaması sonrası ilk kandil Regaip kutlanmış 10 Mart akşamı da Miraç Gecesi idrak edilecek. Peki, Miraç Gecesi özel ibadetler nelerdir? Neler yapılır?

Bugün Kandil mi, Miraç Kandili ne zaman, 9 Mart Salı akşamı ne kandili gibi sorular, müslüman vatandaşlar için bugünler sık araştırılan bir konu oldu. Üç ayların başlamasıyla birlikte Recep ayının içindeyiz. Regaip Kandilinin kutlanmasının ardından 10 Mart akşamı da Miraç Kandili kutlanacak. Peki mu kutlu günde yani Miraç Kandili 2021'e özel ibadetler nelerdir?

BUGÜN KANDİL Mİ?

Miraç Kandili 10 Mart Çarşamba günü akşam namazı ile başlayacaktır. Yani Miraç Kandili 10 Mart Çarşamba 2021 günüdür. Miraç Gecesi, Receb ayının 27. gecesidir.

2021 yılındaki dini günler, kandil günleri merak ediliyor. Peki hangi kandil hangi güne denk geliyor? Bugün kandil mi? Üç aylara kaç gün kaldı? Diyanet'in 2021 dini günler listesine haberimizden ulaşabilirsiniz.

MİRAÇ KANDİLİ NE ZAMAN? HANGİ GÜNE DENK GELİYOR?

Miraç Kandili 10 Mart Çarşamba günü akşam namazı ile başlayacaktır. Yani Miraç Kandili 10 Mart Çarşamba 2021 günüdür. Miraç Gecesi, Receb ayının 27. gecesidir.

Miraç Kandili ne zaman? Bugün kandil mi? Miraç kandili gecesi ve gündüzü ne zaman? Miraç Kandili ibadetleri ve duaları


Miraç Kandili gecesi ne zaman : 10 Mart Çarşamba akşam namazından 11 Mart Perşembe imsak vaktine kadar olan süre Miraç gecesidir.Miraç Kandili gündüzü ne zaman : 11 Mart Perşembe sabah namazından 11 Mart Perşembe akşam namazına kadar olan vakit Miraç günü oluyor.

BUGÜN KANDİL Mİ?

9 Mart Salı bugün kandil değildir. Mübarek 3 ayların 2. kandili Miraç kandili önümüzdeki Çarşamba günü yani 10 Mart 2021 Çarşamba günü olacaktır.

 

 

Bugün Kandil mi? 10 Mart 2021 Çarşamba Ne kandili? Miraç Gecesi 2021 Özel ibadetler ile ilgili etiketler İslamiyet 2021 miraç miraç kandili
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.