Bugün hangi filmler var? 11 Ocak ATV, Kanal D, FOX, Star TV yayın akışı

Birçok kişi televizyon karşısına geçip izleyebileceği dizi ve filmler hakkında araştırmalar yapıyor. Günün dizi ve programlarının kaçta başlayacağı rağbet gören konular arasında yer alıyor. Bugün televizyonda hangi filmlerin olduğunu sizler için araştırdık. Peki, Bugün hangi filmler var? 11 Ocak ATV, Kanal D, FOX, Star TV yayın akışı! Detaylar haberimizde..

Vaktini evde geçirmek isteyen çoğu kişi televizyonda hangi film ve dizilerin olduğunu merak edip arama motorlarından araştırmalar yapmaya devam ediyor. Televizyon kanallarında bugün hangi dizilerin olduğu merakla araştırılmaya başladı. Peki, Bugün hangi filmler var? 11 Ocak ATV, Kanal D, FOX, Star TV yayın akışı! Detaylar haberimizde..

Bugün hangi filmler var? 11 Ocak ATV, Kanal D, FOX, Star TV yayın akışı

11 OCAK CUMARTESİ HANGİ FİLMLER VAR?

SİNEMA TV
FLORENCE
09.15

ATV
JUMANJİ VAHŞİ ORMAN
10.00

SİNEMA TV
EMOJİ FİLMİ
11.15

SİNEMA TV
MUHTEŞEM GATSBY
12.45

TV8
ANNEMİN YARASI
13.45

SHOW TV
BEYOĞLU GÜZELİ
14.00

SİNEMA TV
SÜLÜN KATİLLERİ
15.15

SHOW TV
HERŞEY MÜMKÜN
16.15

TV8
EKŞİ ELMALAR
16.15

BEYAZ TV
TETİKÇİ
16.30

SİNEMA TV
PARAK GÜNLERE DOĞRU
17.15

KANAL 7
AFRİKA KAPLANI
19.00

SİNEMA TV
WONDER WOMAN
19.00

BEYAZ TV
KİMİNLE VELENDİM?
19.30

KANAL D
JURASSİC WORLD
20.00

STAR TV
EVEREST
20.00

SHOW TV
İNTİKAM
20.00

BEYAZ
HIZ TUTKUNU
21.15

SİNEMA TV
BLACK PANTHER
21.30

SHOW TV
MAKSİMUM TEHLİKE
22.15

STAR TV
EVEREST
22.30

BEYAZ TV
KİMİNLE EVLENDİM?
23.30

TV2
HÜRKUŞ GÖKLERDE Kİ KAHRAMAN
23.30

HÜRKUŞ GÖKLERDEKİ KAHRAMAN FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Türk havacılık tarihinin en önemli ismi, zihni uçsuz bucaksız icatlarla dolu eşsiz bir mühendis olan, yaşamını yerli uçak üretimine ve yeni pilotlar eğitmeye adayan, Türkiye'nin ilk uçak tasarımcısı ve üreticisi Vecihi Hürkuş'un hayatı ilk kez beyaz perdeye taşındı. 1912 yılında, Vecihi 16 yaşındayken başlayan uçma sevdasına adanmış bu hayat hikayesi, uçak tasarlama hayallerinin peşinden Vecihi'nin izini sürerek giden Mehmet ve Selin'in günümüzde geçen öyküsüyle birlikte ilerliyor.

MAKSİMUM TEHLİKE FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Gizli operasyon örgütünün eski üyesi Cross ve ortağı Manning eski bir hapisaneyi ortadan kaldırmak üzere görevlendirilir. Gizemli iki kadın mahkumun hapishaneye gelişini de gözlemlemeleri gerekmektedir. Kısa süre sonra paralı askerlerden oluşan bir grup, yeni mahkumları bulmak için baskın yapar. Kadınların gerçek kimliği ortaya çıktığında ise Cross, tahmininden çok daha büyük bir belaya bulaştığını anlayacaktır.

 

Bugün hangi filmler var? 11 Ocak ATV, Kanal D, FOX, Star TV yayın akışı ile ilgili etiketler Kanal D ATV Star TV Fox TV canlı izle film 2020 film izle filmin konusu ne yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.