Bugün Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz var mı? 20 Nisan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz var mı?

Bugün Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz var mı merak ediliyor. ATV ekranlarının fenomen dizisi EDHO 20 Nisan 2021 Salı akşamı yayınlanacak mı sorusu dizinin takipçilerinin merak ettiği sorulardan. Oktay Kaynarca'nın rol aldığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam var mı?

ATV'de Salı akşamları yayınlanan ve izleyicisini ekran başına kilitleyen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bugün var mı?

BUGÜN EŞKİYA VAR MI?

Salı akşamları izleyicisi ile buluşan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizi bu akşam ATV yayın akışında kendine yer buldu. Ancak Ramazan ayı dolayısıyla iftar özel programında Nihat Hatipoğlu'nun olması dolayısıyla EDHO'nun da saatinde güncellemeye gidildi. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu akşam 20:15 itibariyle ATV ekranında olacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı.. EDHO 191. fragmanında neler yaşanıyor? İşte detaylar

ATV YAYIN AKIŞI

13:00 ATV Gün Ortası
14:00 Beni Bırakma
16:20 Esra Erol'da
19:00 ATV Ana Haber Bülteni
19:30 Nihat Hatipoğlu ile İftar
20:15 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hızır Çakırbeyli ve İlyas Çakırbeyli, mezbahadan kendilerini kurtaran keskin nişancının peşine düşer. Herkes Kimsesiz Doğan'ın bu işi organize ettiğini düşünürken Hızır Çakırbeyli yeğeni Alpaslan'dan şüphelenir. Gerçeklerin peşine düşen Hızır Çakırbeyli, işin aslını öğrenmek için Emin ve Pınar'ı sıkıştırmaya başlar.İlhan ve Ercan, Hızır Çakırbeyli'ye Yavuz ve Bahar üzerinden tuzak kurar. Yaklaşmakta olduğu tuzağı Bahar'ın verdiği ipucu ile anlayan Hızır Çakırbeyli, ekibiyle birlikte ava gideni avlamak için harekete geçer. Kurulan tuzakta namlu ucunda kalan Hızır Çakırbeyli'yi kurtaran ise Bahar'ın cesareti olur.İlyas'ı ciddiye almayan Ercan ise kendi kazdığı kuyuya düşer. Fidanlıkta toplanan İlyas Çakırbeyli ve dostlarına operasyon düzenleyen Ercan, sonunda İlyas Çakırbeyli'nin karşısında diz çökmek zorunda kalır.

Bugün Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz var mı? 20 Nisan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz var mı? ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bugün eşkiya var mı eşkiya dünyaya hükümdar olmaz bu akşam var mı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.