Bugün Cuma namazı kılınacak mı? 30 Nisan Cuma camiler açık mı?

Tam kapanmada bugün 30 Nisan Cuma namazı kılınacak mı sorusunun cevabı vatandaşlar tarafından merak edilmekte. 17 Mayıs sabahına kadar devam edecek tam kapanma sürecinde Cuma namazları ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Peki, 30 Nisan Cuma camiler açık mı?

Kabine toplantısı sonrasında alınan tam kapanma süreci 30 Nisan tarihi itibarıyla başladı. 17 Mayıs sabahsında sona erecek olan tam kapanma döneminde İçişleri Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından camilerde kılınacak Cuma namazı ile ilgili bilgilendirme kamuoyu ile paylaşıldı.

CUMA NAMAZI KILINACAK MI?

30 Nisan tarihinde başlayıp 17 Mayıs tarihinde sona erecek olan tam kapanma sürecinde vatandaşların merak ettiği camilerde Cuma namazı kılınacak mı sorusunun cevabı belli oldu. Diyanet İşleri Başkanlığı ve İçişleri Bakanlığı, Cuma namazı kılınacak mı? sorusunun yanıtını verdi.

Bugün Cuma namazı kılınacak mı? 30 Nisan Cuma camiler açık mı?

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, tam kapanma sürecinde camilerde cemaatle Cuma namazlarının kılınacağını söyledi. Teravih namazı hariç Cuma namazlarının 17 gün sürecek tam kapanma sürecinde sosyal mesafe kuralları nihayetinde açık olacağını duyurdu. Yani bugün camiler açık olacak.

 

Bugün Cuma namazı kılınacak mı? 30 Nisan Cuma camiler açık mı? ile ilgili etiketler tam kapanma cuma namazı camiler
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.