Buğra Kazancı kimdir? Exatlon Challenge yarışmacısı Buğra Kazancı'nın kaç takipçisi var?

Buğra Kazancı kimdir? Acun Ilıcalı'nın Netflix'te yayınlanacak yarışma programı Exatlon Challenge yarışmasında yarışacak olan Buğra Kazancı, youtube'da oyun içerikleri üretiyor. MineCraftEvi isimli YouTube kanalında, tüm dünyada 2011 yılından beri oynanan, küplerle çeşitli tasarımlar yapmanıza olanak sağlanayan MineCraft oyununu oynayarak tanıtan ve artık oyunun uzmanı olanı Buğra Kazancı kimdir, kaç yaşındadır? Detaylar haberimizde...

Buğra Kazancı kimdir? Exatlon Challenge isimli yarışma Netflix'te başlayacak. Acun Ilıcalı'nın en çok güvendiği yarışma olan Exatlon Challenge'da ünlü youtuber Buğra Kazancı da yer alıyor. Oyunlar bu tarz yarışmalarla gerçeğe mi dönüşüyor? Ekran başında başarılı olanlar oyunların görevleri ile gerçek hayatta karşılaşınca da başarılı olabiliyor mı? Buğra Kazancı’nın dünya çapında konuşulan, YouTube’da ki başarısı gerçek hayattada devam edecek mi? 
Peki Buğra kazancı kimdir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

BUĞRA KAZANCI KİMDİR?

2 Mart 1996 tarihinde Trabzon'da doğan Buğra Kazancı, balık burcudur. Exatlon Challenge yarışmasıyla gündeme gelen Buğra Kazancı’nın hayatına dair bilgileri derledik. Çocukken çok içine kapanık olduğunu dile getiren Buğra Kazancı, bu durumu babasının yanında çalışarak atlattığını ifade etti. Avrasya Üniversitesi grafik tasarım bölümünü bitiren Buğra Kazancı'nın oyun içerikleri bulunan MineCraft evi ve kendi kişisel kanalı olmak üzere iki adet Youtube kanalı bulunmakta.

EXATLON CHALLENGE NEDİR?

Exathlon, Acun Medya Global tarafından dünya çapında yapımcılığı sürdürülen bir spor realite programıdır. Yüksek fizik performans ve konsantrasyon gerektiren, Ünlüler ve Gönüllüler olarak ayrılmış iki takım haftalar boyu özel kamplarda yaşayarak, hem kendi gruplarının galibiyeti hem de bireysel şampiyonluk için parkurlarda yarışırlar.

Buğra Kazancı kimdir? Exatlon Challenge yarışmacısı Buğra Kazancı'nın kaç takipçisi var? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı buğra kazancı kimdir exatlon challenge
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.