Bücür filminin konusu nedir? Bücür oyuncuları kimlerdir?

3 Şubat Çarşamba günü Show TV yayın akışında yer alan Bücür filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi ve aile filmi türdeki film Bücür hangi kanalda, Bücür oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

3 Şubat Çarşamba günü Show TV yayın akışında yer alan Bücür adlı Komedi ve aile filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Bücür 2018 yılında vizyona girerek gişede başarı elde etmiştir.

Bücür  komedi filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Bücür filminin konusu nedir, Bücür oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Bücür filminin konusu ne?

Bücür, annesini bulmaya çalışan genç bir delikanlıdır. Film bu süreç boyunca Bücür’ün atıldığı maceraları konu edinmektedir. Zamanını bilgisayarın başında geçirmekte olan, ultra zeki çocuk Umut tam bir bilgisayar dehası olması ile bilinir. Annesini hiç görmemiş ve onun kim olduğunu merak etmekte olan Umut, onuncu yaşına basmadan önce annesini bulmaya karar vermiştir. Annesini bulmak için internet ve teknolojiden yardım alan Umut üstün becerileri sayesinde annesini izine rastlamıştır.

Bücür filminin konusu nedir? Bücür oyuncuları kimlerdir?

Annesi ile ilgili öğrendiklerinden sonra İstanbul’un yolunu tutmuştur Umut burada bir tesadüf eseri Özge’ye rastlamıştır. Annesini bulmak için sadece 3 günü olan Umut, Özge ile birlikte kendilerini türlü belaların içinde bulmaktadır. Genç delikanlı bir yandan annesini bulmaya çalışırken bir yandan da Özge ile peşlerine düşen adamlardan kurtulmaya çalışmaktadır.

Bücür filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Umut Kırca

Oyuncular: Berat Efe Parlar, Seren Şirince, Seçkin Özdemir

Tür: Komedi, Aile

Yapım Yılı: 21 Eylül 2018

Bücür filminin konusu nedir? Bücür oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Bücür filminin konusu nedir oyuncuları kimlerdir ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.