Bu kez Antalya: Başıboş köpek saldırılarının sonu gelmiyor! Küçük çocuğu yere düşürerek ısırmaya başladı...

Türkiye'nin önemli problemlerinden biri haline gelen başıboş sokak hayvanları konusu uzun süredir çözüm bekliyor. Yine bir köpek saldırısı yaşandı ve bu kez konum Antalya. Küçük bir çocuğu yere düşüren başıboş köpek, yerde yatan çocuğu ısırmaya başladı.

Çocuklardan yetişkinlere kadar tüm vatandaşların hayatını tehlikeye atan başıboş sokak köpekleri insanlara saldırmaya devam ediyor.

Son olarak sokak köpeği saldırısı haber Antalya'dan geldi.

ÇOCUĞU YERE DÜŞÜRÜP ISIRMAYA BAŞLADI

Gündüz vakti sokakta dolaşmanın bile artık tehlikeli hale gelmesine sebep olan başıboş skokak köpekleri, Antalya'da bir çocuğa saldırdı.

Cadde üzerinde yürürken bir anda köpeğin saldırısına uğrayan küçük çocuk adeta dehşeti yaşadı. Köpek, çocuğun bacaklarını ve gövdesini ısırmaya başladı.

O anları gören bir vatandaş yardıma koşarken köpeğin kaçtığı görüldü.

Bu kez Antalya: Başıboş köpek saldırılarının sonu gelmiyor! Küçük çocuğu yere düşürerek ısırmaya başladı... ile ilgili etiketler Köpek saldırısı köpek Antalya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.