Bu akşam Alparslan Büyük Selçuklu Var mı? TRT 1 bugün Alparslan Büyük Selçuklu neden yok?

TRT 1 dizisi Alparslan Büyük Selçuklu 10 Ocak 2022 Pazartesi akşamı var mı? Her Pazartesi yayınlanan dizi yayın akışından kaldırıldı. İşte Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm tarihi...

Pazartesi akşamlarına damga vuran dizi Alparslan Büyük Selçuklu yılbaşı nedeniyle bir haftalık bir ara vermişti. 10 Ocak 2022 Pazartesi akşamı yeni bölümü yayınlanması beklenen dizi TRT 1 yayın akışından kaldırıldı.

Dizinin takipçileri ise "Bu akşam Alparslan Büyük Selçuklu var mı, neden yok" sorularına yanıt aramaya başladı. Sevilen dizii Uyanış Büyük Selçuklu son olarak 27 Aralık 2021 tarihinde ekrana gelmişti.

ALPARSLAN DİZİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN

Ancak 10 Ocak 2022 Pazartesi Alparslan Büyük Selçuk dizisi yayın akışında yer almadı. Tekrar bölümü ekrana gelen dizinin neden yayınlanmadığı hakkında bir açıklama yapılmadı.

Bu hafta yayınlanmamasının nedeninin dizi setlerini vuran koronavirüs vakalarının artması gösteriliyor. Dizinin yeni bölümünün 17 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanacak.

 

Bu akşam Alparslan Büyük Selçuklu Var mı? TRT 1 bugün Alparslan Büyük Selçuklu neden yok? ile ilgili etiketler TRT 1 bugün uyanış büyük selçuklu var mı alparslan büyük selçuklu 10 Ocak var mı
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.