BtcTurk üyelik iptali ve hesap kapatma! 2021 BtcTurk hesap silme nasıl yapılır?

2013 senesinde Türkiye’de kurulmuş bir platform olan BtcTurk üyelik iptali ve hesap kapatma işlemleri üyeler tarafından merak ediliyor. Peki, BtcTurk hesap silme nasıl yapılır?

Digital para platformu olan BtcTurk, kripto para alım satım işlemlerini Türk Lirası cinsinden yapmaktadır. Kripto para borsası platformlarından BtcTurk üyelik işlemleri de resmi web sitesi olan https://www.btcturk.com ya da BtcTurk mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilmektedir. BtcTurk’un tüm bunların yanında VİP üyeler için pro üyeliği özelliği de bulunmaktadır.

Kullanıcılar BtcTurk ve BtcTurk pro üyeliklerini belirli bir neden göstermeden iptal eme haklarına sahiptir.

BtcTurk ve BtcTurk pro aynı şirkete ait olan bir kripto para platformudur. Bu nedenle BtcTurk üyelik iptali ve hesap kapatma işlemleri aynı yollarla yapılmaktadır. Her kullanıcı üyelik iptali ve hesap kapatma hakkına sahiptir. BtcTurk ve BtcTurk pro üyeliğini bulunan kullanıcılar hiçbir sebep göstermeden hesaplarını rahatlıkla silebilirler.

BtcTurk üyelik iptali ve hesap kapatma! 2021 BtcTurk hesap silme nasıl yapılır?

BtcTurk ve BtcTurk pro üyelik iptali ve hesap kapatma işlemleri destek@btcturk.com adresi üzerinden yapılmaktadır. Bu adres üzerinden BtcTurk şirketi ile temasa geçerek üyelik iptali ve hesap kapatma ile silme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

destek@btcturk.com adresine bir mail göndererek üyeliğinizi iptal etmek veya hesabı kapatmak istediğinizi belirttikten sonra şirket en kısa sürede size geri dönüş sağlayarak bilgilendirme yapacaktır. Tüm sahip olduğunuz haklar BtcTurk üyelik esnasında onayladığınız sözleşme içerisinde yer almaktadır.

BTCTURK İLETİŞİM

Eliptik Yazılım ve Ticaret A.Ş.
Nispetiye Caddesi Akmerkez E3 Blok Kat: 9 34340 Etiler - Beşiktaş / İstanbul
Mersis No: 0332045014600001

BtcTurk üyelik iptali ve hesap kapatma! 2021 BtcTurk hesap silme nasıl yapılır? ile ilgili etiketler BtcTurk BtcTurk üyelik iptali BtcTurk hesap kapatma BtcTurk hesap silme
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.