BtcTurk, 7 yardım kuruluşu için kripto para cüzdanları oluşturdu! BTC, ETH ve USDT kabul edilecek

Deprem sonrası yaraların sarılabilmesi için tüm herkes tek yürek oldu. Bugün itibariyle deprem bölgesine destek verenler arasına kripto para piyasaları da eklendi. BtcTurk az önce açıklama yaptı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki depremin ardından 10 ili etkisi altına alan doğal afet, büyük bir yıkıma yol açtı. Profesyonel Türk ekipler ile birlikte yurt dışından gelen arama ve kurtarma ekipleri, bölgelerdeki arama ve kurtarma çalışmalarını sürdürürken; deprem sonrası yaraları sarabilmek için tek yürek olan Türkiye’de pek çok yardım kampanyası başladı. Kripto para piyasası ise kendi alanıyla ilgili önemli bir karar aldı.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Hayata Destek Derneği, Arama Kurtarma Derneği (AKUT), Türk Kızılay, Nef Vakfı, Temel İhtiyaç Derneği (TIDER) ve Toplum Gönüllüleri (TOG) olmak üzere 7 yardım kuruluşu için kripto para cüzdanı açtığını duyuran BtcTurk’ten bugün Kahramanmaraş depremine ilişkin açıklama geldi. Açıklamada, yardımların Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Tether (USDT) cinsinden kabul edileceği bilgisi yer aldı. İşte detaylar…

BTCTURK, KRİPTO PARA CÜZDANLARI OLUŞTURDU

BtcTurk, 7 yardım kuruluşu için kripto para cüzdanları oluşturdu! BTC, ETH ve USDT kabul edilecek

Bölgede devam eden arama ve kurtarma çalışmaları ile deprem sonrası yaşamın kolaylaştırılması için başlatılan yardım çalışmalarına BtcTurk de destek verdi. 7 yardım kuruluşu adına hesap açtığını duyuran BtcTurk, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“BtcTurk tarafından AFAD, Hayata Destek, Kızılay, Tider ve TOG’a, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Tether (USDT) cinsinden kripto para yardımlarını kabul edebilmeleri için yardım cüzdanları oluşturulup teslim edildi. Bu cüzdan adreslerine BtcTurk hesabı dışındaki kripto para cüzdanlarıyla veya farklı platformlarda yer alan kripto para hesapları ile kripto para gönderimi yaparak destek olabilirsiniz.”

ÇEVİRME İŞLEMLERİNDEN KOMİSYON ÜCRETİ ALINMAYACAK

Gönderilen kripto para yardımlarının otomatik olarak Türk Lirası’na çevrileceğini açıklamasının devamına ekleyen BtcTurk, çevirme işlemlerinden ise herhangi bir komisyon alınmayacağının altını çizdi. BtcTurk’ün açıklamalarının devamında ise şu ifadeler yer aldı:

“BtcTurk, gönderilen kripto paraları otomatik olarak Türk lirasına çevirecek ve çevirme işlemlerinden herhangi bir komisyon ücreti almayacaktır. Her geçen dakikada her yardımın daha da önem kazandığı felakette hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifa, zorluklarla mücadele eden tüm vatandaşlarımıza dayanma gücü ve sabır diliyoruz.”

BtcTurk, 7 yardım kuruluşu için kripto para cüzdanları oluşturdu! BTC, ETH ve USDT kabul edilecek ile ilgili etiketler Kripto para Bitcoin AFAD deprem Kızılay AHBAP
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.