Braga Medipol Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta?

UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci maçında temsilcimiz Başakşehir, deplasmanda Braga'ya konuk olacak. UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında İstanbul'da karşılaştığı Ludogorets ile golsüz berabere kalan Medipol Başakşehir Avrupa Ligi'nde 3 puan almak istiyor. Rakibi Braga ise ilk maçında deplasmanda Hoffenheim'ı 2-1 mağlup ederek Avrupa Ligi'ne 3 puan ile başladı. Medipol Başakşehir'de Adebayor gibi önemli eksikler bulunuyor. Peki, takımların son durumları nasıl? Muhtemel 11'ler nasıl? Braga Medipol Başakşehir maçı hangi kanalda ve saat kaçta? Detaylar haberimizde...

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda bugün, temsilcimiz Medipol Başakşehir ile Braga karşı karşıya gelecek. Braga'ya konuk olacak ekibimizin karşılaşma öncesinde 1 puanı bulunuyor. Galibiyet alarak yoluna emin adımlarla ilerlemek isteyen Medipol Başakşehir'in rakibi Braga ise ilk maçında Alman temsilcisi Hoffenheim'ı deplasmanda 2-1 mağlup etti. Medipol Başakşehir'de Adebayor gibi önemli eksikler bulunuyor. Peki, takımların son durumları nasıl? Muhtemel 11'ler nasıl? Braga Medipol Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda ve saat kaçta? Detaylar haberimizde...

1949092206-1899-hoffenheim-sc-braga-15861QsiBha7-tile

BRAGA ​MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇI HANGİ KANALDA?

Braga Medipol Başakşehir maçı hangi kanalda ve saat kaçta başlayacak? UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci maçında Medipol Başakşehir ile Braga karşılaşacak. İlk maçta alınan golsüz beraberliğin ardından Başakşehir, deplasmandan üç puan alarak gruptaki şansını artırmayı hedefliyor. Bu akşam saat 22.05'te başlayacak Braga Medipol Başakşehir maçı Tivibu Spor2 kanalından yayınlanacak.

MAÇ BİLGİLERİ

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci maçında yarın Portekiz ekibi Braga ile deplasmanda karşılaşacak. Braga Belediye Stadı'nda TSİ 22.05'te başlayacak karşılaşmayı Slovenya Futbol Federasyonundan hakem Matej Jug yönetecek. Maç, Tivibu Spor 2'den naklen yayınlanacak.

UEFA Avrupa Ligi ilk maçında sahasında Ludogorets ile golsüz berabere kalan Medipol Başakşehir, Braga'yı mağlup ederek gruptaki ilk galibiyetini almak istiyor. İlk maçında deplasmanda Alman ekibi Hoffenheim'i 2-1 mağlup eden Braga ise karşılaşma öncesinde grupta lider durumda bulunuyor.

abdullahavcimossoro

TOGOLU YILDIZ KADRODA YOK

Medipol Başakşehir'de tedavisi süren Togolu yıldız Emmanuel Adebayor, Braga maçının kadrosunda yer almıyor.

Turuncu-lacivertli takımın, Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Trabzonspor ile oynadığı maçta sakatlanan Adebayor, 6. hafta Gençlerbirliği ile deplasmanda yapılan maçın kadrosuna da alınmamıştı.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın, Adebayor'un yokluğunda Mevlüt Erdinç'e ilk 11'de şans vermesi bekleniyor.


Muhtemel 11

Volkan Babacan, Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy, Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Mossoro, Elia, Visca, Mevlüt Erdinç.

Braga: Matheus Lima, Raul Silva, Lazar Rosic, Marcelo Goiano, Nuno Sequeira, Fransergio, Vukcevic, Paulinho, Joao Teixeira, Fabio Martins, Ahmed Hassan

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR İLK PEŞİNDE

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki ikinci maçında yarın Portekiz'in Braga takımına konuk olacak Medipol Başakşehir, Avrupa kupalarında deplasmandaki ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

Turuncu-lacivertliler, Braga karşılaşmasıyla Avrupa kupalarında 12. kez sahada yer alacak.

Avrupa arenasında bugüne dek yaptığı 11 maçta 1 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 5 beraberliği bulunan Medipol Başakşehir, tarihinde ilk kez yer aldığı grup aşamasında başarılı olarak bir üst tura çıkmak istiyor.

İstanbul ekibi, Avrupa kupalarındaki tek galibiyetini bu sezon Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika temsilcisi Club Brugge karşısında sahasında oynadığı ikinci maçta, 2-0'lık skorla elde etti.

EN GOLCÜ İSİM VİSCA

İstanbul ekibi, Avrupa'da oynadığı 11 maçta fileleri 12 kez havalandırdı, kalesinde 17 gol gördü.

Turuncu-lacivertli takımın bu kulvarda en golcü ismi 4 gol atan Edin Visca oldu. Visca'yı, 3 golü bulunan Eljero Elia ve 2 kez fileleri havalandıran Marcio Mossoro takip ediyor.

Medipol Başakşehir'in diğer 3 golüne ise Doka, Emre Belözoğlu ve Adebayor imza attı.

EMRE BELÖZOĞLU 121. MAÇINDA

Medipol Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu, Braga maçında forma giymesi halinde Avrupa kupalarında kariyerindeki 121. maçına çıkacak.

Avrupa kupalarında en fazla forma giyen Türk oyuncu rekorunu geliştiren Emre Belözoğlu'nun ardından, 101 maçla Bülent Korkmaz yer alıyor.

0x0-medipol-basaksehir-ludogorets-karsilasmasindan-kareler-1505413856884

AVRUPA KUPALARINDAKİ MAÇLAR

Avrupa kupalarında ilk kez 2015-2016 sezonunda mücadele eden Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Hollanda'nın AZ Alkmaar takımıyla eşleşti. İstanbul ekibi, deplasmanda 2-0, evinde de 2-1 mağlup olarak kupaya veda etti.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda 2016-2017 sezonunda Hırvatistan ekibi Rijeka ile eşleşen turuncu-lacivertliler, rakibiyle İstanbul'da 0-0, deplasmanda da 2-2 berabere kalarak tarihinde ilk kez tur atladı.

Play-off turunda Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'in karşısına çıkan Medipol Başakşehir, evinde oynadığı ilk maçı 2-1, deplasmandaki karşılaşmayı da 2-0 kaybetti.

Medipol Başakşehir, bu sezon Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Club Brugge karşısında deplasmandaki ilk maçta 3-3 berabere kaldı, sahasında ise 2-0 kazanarak turu geçti.

Turuncu-lacivertliler, Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında sahasında Sevilla'ya 2-1 yenilirken, deplasmanda rakibiyle 2-2 berabere kalarak elendi. İstanbul ekibi, play-off turunda elendiği için UEFA Avrupa Ligi gruplarında mücadele etmeye hak kazandı.

İstanbul ekibi, gruptaki ilk maçında, sahasında Bulgaristan temsilcisi Ludogorets ile 0-0 berabere kaldı.

resized_19704-1607_eng_picture_20170927_13185330_13185324

"ÇOK ZOR BİR MAÇ OLACAK"

Medipol Başakşehir'i konuk edecek Braga'nın teknik direktörü Abel Ferreira, kazanmanın gruptan çıkmaları adına büyük önem taşıdığını söyledi.

Karşılaşmanın oynanacağı Braga Belediye Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına oyunculardan Paulinho ile katılan Ferreira, "Çok zor bir maç olacak, kaliteli bir takıma karşı oynayacağız. Geçen sene liglerinde neredeyse şampiyon olacaklardı. Adebayor ve Clichy gibi dünya çapında oyuncuları var. Yarın oynayacağımız maçı kazanmak istiyoruz. Hedefimiz gruptan çıkmak ve Avrupa Ligi'nde ilerlemek" dedi.

Portekizli teknik adam, galibiyet şansları hakkında, "Braga realist bir takım, bizim değerlerimiz var, her zaman kazanmak için oynuyoruz. Son saniyeye kadar mücadele edeceğiz. Her maç değerli, her maçı kazanmak için çabalıyoruz. Bu karşılaşma gruptan çıkmamız adına çok önemli, sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz." yorumunda bulundu.

Braga Medipol Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta? ile ilgili etiketler Braga Başakşehir Avrupa ligi Medipol Başakşehir braga başakşehir maçı ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.