Böyle vicdansızlık görülmedi! Kanlar içindeki ata yük çektirdi! Tepkileri duymazdan geldi...

Edirne Keşan'da kanlar içinde yokuş yukarı yük arabasının çektirildiği at görenlerin içini sızlattı. Kahreden anlara şahit olan vatandaşlar atın sahibine tepki gösterdi. O anları cep telefonu kamerasına kaydeden vatandaşlar 'Bu nedir ya? Bu kadar da vicdansız olmayın' diyerek atın sahibine seslendi. Atın sahibi ise hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti.

Edirne Keşan'da bulunan İstiklal Caddesi'nde Sanayi Kavşağı istikametinden şehir merkezine doğru ilerleyen bir yük arabasına bağlı yaralı at 'Bu kadarına da pes' dedirtti. 

Kanlar içinde yük arabasını çekmekte zorlanan atı gören vatandaşlar, sahibine tepki gösterdi.

"BU KADAR VİCDANSIZ OLMAYIN"

Yolda durarak "Bu nedir? Bu kadar vicdansız olmayın" diyerek atın sahibine seslenen vatandaşlara atın sahibi, hayvanın daha önceden yaralandığını söyleyerek uzaklaştı.

Sosyal medyada da paylaşılan görüntüler tepki topladı.

Böyle vicdansızlık görülmedi! Kanlar içindeki ata yük çektirdi! Tepkileri duymazdan geldi...

 

 

Böyle vicdansızlık görülmedi! Kanlar içindeki ata yük çektirdi! Tepkileri duymazdan geldi... ile ilgili etiketler Edirne Keşan Kan a.t yaralı yük tepki

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.