Böyle inşaat yıkımı görülmedi! Kepçe operatörü değdiği an tuzla buz oldu....

Bursa'da boş bir bina kepçe operatörü tarafından yıkılmak istenince ortaya ilginç anlar yaşandı. Operatör tam binayı yıkmak için hamle yaparken bina kendiliğinden yıkıldı. O ilginç anlar kameralara saniye saniye yansıdı...

Bursa'nın Mudanya ilçesinde uzun süredir kullanılmayan ve boş olarak çürümeye terkedilmiş bina belediye ekipleri tarafından yıkılmak istendi. 

KEPÇE OPERATÖRÜ DEĞDİĞİ AN BİNA KENDİLİĞİNDEN YIKILDI

Çevreye tehlike saçan bina, ekiplerin güvenlik önlemleri altında yıkımına başlandı. Kepçe operatörü binaya değdiği anda bina, büyük gürültüyle yıkıldı. Gerekli önlemlerin alınması faciayı önlerken, bu anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

 

Böyle inşaat yıkımı görülmedi! Kepçe operatörü değdiği an tuzla buz oldu.... - Resim : 2

 

Böyle inşaat yıkımı görülmedi! Kepçe operatörü değdiği an tuzla buz oldu.... ile ilgili etiketler İnşaat bina kepçe operatör ekip

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.