Boston Celtics, konferans finaline yükseldi

NBA Batı Konferansı yarı final yedinci maçında Boston Celtics, evinde Philadelphia 76ers'ı 112-88'lik skorla yenerek seriyi 4-3 kazandı ve konferans finaline yükseldi. Celtics, Batı Konferansı finalinde Miami Heat ile karşılaşacak. Boston Celtics - Miami Heat serisinin ilk maçı, 17 Mayıs'ta Celtics'in sahasında oynanacak.

NBA play-off turunda heyecan tek maçla devam etti. Batı Konferansı yarı final serisi yedinci müsabakasında Boston Celtics, konuk ettiği Philadelphia 76ers'ı 112-88 mağlup ederek seriyi 4-3 kazandı ve Batı Konferansı finalinde Miami Heat'in rakibi oldu.

Celtics'te 51 sayı, 13 ribaund ve 5 asistle double-double yapan Jayson Tatum, takımına galibiyeti getirdi. Tatum, bu performansıyla NBA play-off turunda tarihinde bir serinin yedinci maçında en çok sayı atan oyuncu oldu.

Ev sahibinde Jaylen Brown 25 sayı ve 6 ribaund, Malcolm Brogdon da 12 sayıyla katkı verdi. Philadelphia'da ise Tobias Harris'in 19 sayı, 5 ribaundu, Tyrese Maxey'in 17 sayı ve 4 asisti, Joel Embiid'in de 15 sayı ve 8 ribaundu yenilgiyi engelleyemedi. Konuk ekipte 3 dakika süre alan milli basketbolcu Furkan Korkmaz ise 1 ribaund ve 1 asist üretti.

Boston Celtics, konferans finaline yükseldi

Boston Celtics, konferans finaline yükseldi ile ilgili etiketler NBA
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.