Borussia Dortmund Sevilla maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi G grubu 4. hafta maçında Borussia Dortmund ile Sevilla karşı karşıya geliyor. İki takımın taraftarları da Borussia Dortmund Sevilla maçı ne zaman, şifreli mi sorusuna yanıt arıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi G grubu 4. haftasında Alman devi Borussia Dortmund sahasında İspanyol ekiplerinden Sevilla ile karşılaşıyor. Grupta 6 puanla 2. sırada yer alan Dortmund, 1 puanı bulunan Sevilla’yı evinde devirerek biraz daha rahatlamak istiyor.

Borussia Dortmund Sevilla Maçı Ne Zaman?

Signal Iduna Park’ta 11 Kasım 2022 Salı akşamında saat 22.00’da başlayacak Borussia Dortmund Sevilla maçı EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Borussia Dortmund Sevilla maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Borussia Dortmund ile Sevilla takımları 6. kez karşı karşıya gelecek. Daha öncesinde oynanan maçların 2’si Dortmund kazanırken sadece 1’inden Sevilla zaferle ayrılabildi. Son olarak 5 Ekim 2022 tarihinde İspanya’da oynanan mücadeleyi ise Dortmund deplasmanda 4-1 kazanmıştı.

Stat: Signal Iduna Park
Tarih: 11 Ekim 2022 Salı
Saat: 22.00
Yayın: EXXEN

Borussia Dortmund Sevilla maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler UEFA UEFA Şampiyonlar Ligi Borussia Dortmund Sevilla
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.