"Bonservisini aldık!"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Christian Luyindama'nın bonservisinin alındığını müjdeledi. Ali Sami Yen'in ölüm yıldönümünün anması sonrasında konuşan Cengiz, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la yaşanan gerilime de değindi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı kulübün kurucusu Ali Sami Yen’in ölüm yıldönümündeki anma sonrasında geçen sezon kiralık olarak forma giyen Christian Luyindama transferini bitirdiklerini ve oyuncunun bonservisini aldıklarını dile getirdi. 

"Bonservisini aldık!"

“RAKAMLAR ÇOK YÜKSEK”

Rakamlar çok yüksek. Türk futbolu daralarak hiçbir yere gelemez. Bugün gençleşmesi örnek gösterilen Ajax’ın değeri 375 milyon euro. Galatasaray’ın değeri ise 100 milyon euro civarında. Bizim bütün bunlarla mücadele etmemiz gerekiyor.

“SÖZ ATILIRSA EN ŞİDDETLİ CEVABI VERİRİZ”

Biz hiçbir camianın ne kampanyasına, ne şampiyonluğuna dil uzatırız. Ama bizim mensuplarımıza rakiplerin yöneticileri tarafından söz atılırsa gereken en şiddetli cevabı veririz. Rakip yönetici kardeşlerimden, başkanlarımdan rica ediyorum, bu coğrafyanın barışa ihtiyacı var. Taraftarları birbirine düşürecek laflardan uzak durmalıyız. Verenle alan hiçbir zaman bir olmaz. Veren el, alan elden üstündür

 

"Bonservisini aldık!" ile ilgili etiketler Galatasaray Ali Koç Mustafa Cengiz Christian Luyindama