Bonservisi Trabzonspor'da olan Fousseini Diabate, Sırbistan ekibi Partizan'a transfer oldu!

Bonservisi Fırtına'da bulunan ve geçtiğimiz sezon Giresunspor'da forma giyen Fousseini Diabate, Sırbistan temsilcisi Partizan'a transfer oldu. Bordo-mavililer, Diabate transferiyle bünyesinde bulunan 17 yabancı oyuncu sayısını 16'ya düşürmüş oldu.

Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, bir yandan takımı güçlendirmeye devam ederken bir yandan da kadroda düşünülmeyen futbolcularla yollarını ayırıyor.

Bordo-mavili takımın 26 yaşındaki Malili kanat oyuncusu Fousseni Diabate, Sırbistan ekibi Partizan'a transfer oldu. Diabate, 2020 yılında Leicester City'den transfer edilmiş ardından Göztepe'ye son olarak da Giresunspor'a kiralanmıştı.

Bonservisi Trabzonspor'da olan Fousseini Diabate, Sırbistan ekibi Partizan'a transfer oldu! ile ilgili etiketler Trabzonspor Süper Lig Fousseini Diabate Partizan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.