Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.

CHP ile DEM Parti ittifakına dair dikkat çeken bir itiraf daha geldi. 

Son olarak Zeytinburnu’nda bir derneğin binasında konuşan DEM Partililer, CHP listelerinden seçime girdiklerini açıkladı.

CHP'nin 31 Mart yerel seçimleri için 'kent uzlaşısı' adı altında İstanbul başta olmak üzere birçok bölgede DEM Parti ile kurduğu iş birliğinin detayları ortaya çıkmaya devam ediyor.

"KAZANDIKTAN SONRA İSTİFA EDİP DEM'E GERİ DÖNECEKLER"

CHP ile DEM Parti arasındaki ittifakı belgeler nitelikle açıklama yapan DEM Partililer, Zeytinburnu’nda CHP listesinden seçime girdiklerini itiraf etti.

Sosyal medyada yayılan ve DEM Partililerin yer aldığı bir videoda konuşan konuşmacıların, “Zeytinburnu'nda aday çıkarmadık. Bizim kazancımız olan meclis üyelerimizi CHP'den aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM'e geri dönecekler.” açıklamaları, yapılan ittifakı gözler önüne serdi.

 

 

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler! ile ilgili etiketler CHP DEM Parti Zeytinburnu İstanbul

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.