Bodrum Günlük ve Saatlik Yat Kiralama Fiyatları

Bodrum yat kiralama fiyatları, günlük ve saatlik olarak değişmektedir. Özellikle tatilciler için yaz aylarının en yoğun yaşandığı dönemlerden olan Temmuz ve Ağustos aylarında keyfine düşkün olanlar, lüks yat kiralama için şirketler aramaktadır. İşte, 2022 Temmuz ayı Bodrum saatlik yat kiralama fiyatları…

Bodrum yat kiralama fiyatları, günlük olduğu kadar saatlik imkanlar doğrultusunda belirli bütçelerle, sevdikleriniz ya da arkadaşlarınızla beraber geçirebileceğiniz bir deniz gününü sizler için özel kılar. Bodrum için lüks yat kiralama işlemini ilk kez gerçekleştirecekseniz bu sizin içinde mükemmel bir deneyim olacaktır.

Bodrum’da yat kiralama dendiği zaman akıllara ilk olarak lüks ve şatafatlı tekneler ile guletler gelmektedir. Fiyatlar her ne kadar uçuk düzeyde olsa da Bodrum’da her cebe ve her zevke göre mutlaka bir yat bulmak mümkün olabilmektedir. Haftalık 20 bin Euro civarında seyreden yatlar ve guletler, Bodrum’da günlüğü 3000 TL’ye kadar düşebilmektedir.

Bodrum Günlük Yat Kiralama Fiyatları 2022

Günlük yat kiralama fiyatları Bodrum için bağlı olan şirkete ya da gruptaki kişi sayısına göre farklılık göstermektedir. Ancak Türkiye’nin diğer popüler tatil yerlerine göre Bodrum biraz daha pahalı gelebilir. Bodrum saatlik yat fiyatları; teknenin büyüklüğü, kişi sayısı, alacağınız hizmet ve özellikle de tarih aralığı baz alındığında dikkat çekmektedir. Yoğun yaz dönemleri olan Temmuz ve Ağustos ayları içerisinde günlük ve saatlik yat fiyatları Bodrum’da oldukça yüksektir. Bu gibi durumlarda fiyatlara; yemekler, mezeler ve sınırsız içecekler de dahil edilmektedir.

Genel anlamda; 10-12 kişilik gruplar için Bodrum günlük yat fiyatları; 1.750 TL – 4.500 TL arasında değişiklik göstermektedir.

- Lüks bir yat ile yapacağınız özel turlar için günlük fiyat; 4.000 TL – 4.500 TL civarındadır.

- Standart ahşap bir tekne ile yapacağınız özel turlar için günlük fiyat; 1.750 TL – 2.500 TL arasında değişmektedir.

Bodrum Günlük ve Saatlik Yat Kiralama Fiyatları

Bodrum’da yapacağınız tatil süresince yerli ve yabancı turistlerin bulunduğu kalabalık ortamlardan kaçmak adına; aileniz, arkadaşlarınız ya da sevdiklerinizle unutulmaz ve özel vakitler geçirebilmek için günlük veya saatlik yat kiralama işlemi yaparak mükemmel bir deneyim elde edebilirsiniz.

Bodrum’da tatil yapmak isteyenler için özel yat turları standart bir tekne turunun aksine; kendine has özel rotası, salgın ihtimaline karşı sosyal mesafeye dikkat edenler için paha biçilemez olduğundan revaçtadır.

Tekne turlarının aksine, özel yat turları tamamen özgürlüğünüzün keyfine varabilirsiniz. Rota ve programı tamamen size ait olan yat turlarında, kaptandan tavsiyelerde alarak ilerleyebilir, birbirinden güzel Bodrum koylarında, masmavi sularda özgürlüğün keyfine varabilirsiniz.

Özel yat turları en fazla 12 kişilik gruplardan oluşmakla birlikte yelkenli ya da katamaran gibi değişik alternatifleri de bünyesinde barındırmaktadır. Yatların boyutları 15 ila 45 metre arasında değişmekle beraber tatilcilerin daha rahat edebilmeleri adına her türlü konforu sağlamaktadır.

Bodrum Günlük ve Saatlik Yat Kiralama Fiyatları - Resim : 2

Özel yat turlarında gün içerisinde; kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği, sınırsız içecek vb. her şey fiyatlara dahildir. Sizlerinde tercihleri doğrultusunda da yemekler hazırlanabilmekte ve hatta uzun süreli turlar içinde kendi yemeklerinizi hazırlayabilmektesiniz.

Günlük yat kiralama süresince Bodrum’un birbirinden güzel sayısız koyları ve adaları gezme imkanına sahip olacaksınız. Tüm bunların yanında; dilediğiniz yerde yüzme, su sporları ve dinleme molası verebilecek ve isteğe bağlı olarak da şnorkel ve jet ski imkanlarında da yararlanabileceksiniz.

Bodrum Saatlik Yat Kiralama Fiyatları 2022

Bodrum’da günlük yat kiralama saatleri sabah 10.00’da başlamakta ve akşam 19.00’da son bulmaktadır. 1 saatlik yat kiralama fiyatları ise Bodrum’da 500 TL civarından başlamaktadır.

Bodrum Günlük ve Saatlik Yat Kiralama Fiyatları ile ilgili etiketler Bodrum yat kiralama bodrum yat kiralama günlük yat kiralama saatlik yat kiralama
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.