Bizim Hikaye neden yok? Yeni bölüm ne zaman? 16 Mayıs FOX TV yayın akışı!

Bizim Hikaye bu akşam neden yok? FOX TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Bizim Hikaye, bu akşam izleyicilerin karşısına çıkmayacak. FOX TV 16 Mayıs yayın akışında Bizim Hikaye dizisinin bulunmaması büyük merak uyandırıyor. Bizim Hikaye dizisi 70. final bölümüyle ekranlara veda edecek. İşte Bizim Hikaye neden yok? Yeni bölüm ne zaman? 16 Mayıs FOX TV yayın akışı! Merak edilen detaylar haberimizde...

Bizim Hikaye neden yok? Final bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanan Bizim Hikaye dizisi FOX TV 16 Mayıs Perşembe akşamı yayın akışında bulunmuyor. Bizim Hikaye dizisinin sevenlerine kötü haber geliyor. Hazal Kaya ile Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı dizinin 70. bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Dizinin bu akşam neden yayınlanmadığı araştırılmaya başlandı.İşte Bizim Hikaye neden yok? Yeni bölüm ne zaman? 16 Mayıs FOX TV yayın akışı! Merak edilen detaylar haberimizde...

Bizim Hikaye neden yok? Yeni bölüm ne zaman? 16 Mayıs FOX TV yayın akışı!

BİZİM HİKAYE BU AKŞAM NEDEN YOK? BİZİM HİKAYE FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Bizim Hikaye'nin final bölümü bu akşam yerine bir hafta sonra yani 23 Mayıs 2019 Perşembe günü yayınlanacak. Yapılan bu değişiklikle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

BİZİM HİKAYE 69. SON BÖLÜM ÖZETİ

Filiz, Barış’ın masum olduğunu öğrendiğinde büyük haksızlık ettiğini anlar ama artık her şey için çok geçtir. Barış’ın kalbini alması o kadar da kolay olmayacaktır. Yine de elinden geleni yapmaya kararlı olan Filiz, tüm vaktini ve enerjisini kocasını geri kazanmaya harcar. Sonunda aralarındaki buzlar erir ve küçük bir kaçamak yapmaya karar verirler. Ancak olaylar gittikleri yerde de peşlerini bırakmayacaktır. Bu sırada ise mahallede kıyametler kopmaktadır. Çiçek, Cemil, Ferda, Tufan ve Minibollar Filiz’le Barış’ı rahatsız etmeden mahalleye çöken beladan kurtulmak için mücadele etmeye başlar ancak bu kez karşılarındaki insanlar oldukça çetin ceviz çıkmıştır ve onları kurtarabilecek tek kişi vardır: Fikri Elibol. Fakat Fikri’yle Ersin de, okulda yaptıkları dolandırıcılık yüzünden tutuklanınca işler iyice sarpa sarar. Şimdi bizimkilerin önünde iki seçenek vardır: Fikri Elibol’u mu kaçıracaklar yoksa mahallenin elden gitmesine göz mü yumacaklar? Tabi sonunda Filiz ile Barış’ı en delirtecek yolu seçerler ve o yolun sonu Fikri için hiç de iyi bitmeyecektir.

FOX TV YAYIN AKIŞI - 16 MAYIS

07.15 İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat

10.00 Çağla ile Yeni Bir Gün

12.15 Şevkat Yerimdar

13.30 The Taste Türkiye

16.00 Zuhal Topal'la Sofrada

19.00 Fatih Portakal ile FOX Ana Haber

20.00 Nadide Hayat Film

22.30 Bir Aile Hikayesi

01.45 Fatih Savaş ile Sahur Sohbetleri

04.00 Nadide Hayat

06.00 Kalbimdeki Deniz

Bizim Hikaye neden yok? Yeni bölüm ne zaman? 16 Mayıs FOX TV yayın akışı! ile ilgili etiketler Bizim Hikaye Fox TV
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.