Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (25.05.2023)

Bitcoin (BTC), son günlerde önemli bir değer kaybı yaşıyor ve bu da birçok yatırımcıların aklında bazı soru işaretleri oluşmasına neden oluyor. Son piyasa istikrarsızlığıyla birlikte, herkesin aklını karıştıran Bitcoin, daha yükselip yükselmeyeceği veya 26.000 dolar seviyesinin altına düşmeye devam edip etmeyeceği bir çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Bitcoin'de son durum ne? İşte 25.05.2023 Bitcoin fiyat tahmini ve kripto para piyasasında son durum...

Bitcoin ve kripto para piyasası etrafında heyecan artmaya devam ederken, kripto para birimi yatırımlarında sürekli değişip duran gelecek yörüngesi ve fiyatları kafaları karıştırıyor. Peki bu yükseliş içinde Bitcoin'in son durumu ne? İşte 25.05.2023 Bitcoin fiyat tahmini ve kripto para piyasasında son durum...

Bitcoin, son zamanlarda 26.000 dolar seviyesinde önemli bir destek ile çift dipli bir model oluşturdu. BTC güçlü bir destek bölgesi buldu ve potansiyel bir yükselişi tersine döndürmeye çalışıyor.

Japonya, 1 Haziran'da Bitcoin işlemleri için daha katı kara para aklamayı önleme (AML) düzenlemeleri uygulamaya başlayacak. Bu hamle, Japonya'nın yasal çerçevesini uluslararası kriptografik standartlarla uyumlu hale getirmeyi amaçlıyor. Mayıs ortasında Japonya'da yapılan bir toplantıda G7 üyeleri seyahat politikalarını tartıştı. Ve Japonya'nın mali düzenleyicisi Finansal Hizmetler Ajansı (FSA), Mt.Gox ve Coincheck'teki bilgisayar korsanlığı olaylarının ardından kripto para borsaları için yeni kurallar uygulamaya koydu.

FSA, tüketicileri korumak için müşteri ve işletme varlıklarının ayrılması, varlıkları doğrulamak için yıllık denetimler, borsalarda kaldıraçlı alım satım yasağı ve yetkili kripto para borsalarının müşteri fonlarının en az %95'ini depolaması şartı dahil olmak üzere çeşitli düzenlemeler getirdi.

Japonya'da yaklaşan düzenlemeler, dünya çapında artan kripto para birimi düzenlemeleri dalgası nedeniyle zaten düşüş yaşayan BTC/USDT fiyatında baskı oluşturdu.

Güvenlik şirketi TRM Labs tarafından yürütülen araştırmaya göre, 2023'ün ilk çeyreğinde kripto para protokollerine yönelik saldırılar önemli ölçüde azaldı ve 2022'ye kıyasla %70'lik bir düşüş yaşadı.

Benzer olaylara rağmen, bilgisayar korsanlarının ortalama boyutu önceki yılın ilk çeyreğinde yaklaşık 30 milyon dolardan 2023'ün ilk çeyreğinde 10,5 milyon dolara düştü.

TRM Labs ayrıca, kripto para hırsızlığı kurbanlarının 2023'ün ilk çeyreğinde çalınan fonlarının %50'den fazlasını geri alabildiğini gözlemledi ve bu olayların ara sıra resmi olmayan hata ödülleri olarak işlev görme potansiyelini vurguladı.

Bu yıl kripto saldırılarındaki düşüş, daha güvenli bir gelecek için umut sağlayan, iyileştirilmiş siber güvenlik uygulamaları, daha güçlü düzenlemeler ve endüstri katılımcıları arasında artan işbirliği gibi faktörlere bağlanabilir.

BİTCOİN SON DURUM 

Bitcoin, 26.200 dolar seviyesinde destek buldu. Bununla birlikte, Bitcoin, 50 günlük üstel hareketli ortalamanın varlığıyla daha da güçlenen 26.600 dolar seviyesine kendisini taşımak için büyük bir dirençle karşı karşıya.

Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (25.05.2023)

Bitcoin 25.800 dolar seviyesinin altına düşerse aşağı yönlü hedef olarak 25.500 dolar seviyesini hedefleyebilir. RSI ve MACD göstergeleri tarafından gösterilen aşırı satış koşulları, küçük bir yükseliş düzeltmesi olasılığını işaret ediyor.

 

Bitcoin ve kripto para piyasasında son durum! (25.05.2023) ile ilgili etiketler BTC Bitcoin Kripto para
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.