Birleşmiş Milletler'den Gazzeli çocuklara iğrenç yardım! Oyuncak hamburger gönderdiler

Dünya, Gazze'deki katliama sessiz kalırken, Birleşmiş Milletler'den (BM) iğrenç bir adım geldi. Gazzeli çocuklara hamburgere benzeyen oyuncak yemek gönderildi.

İşgalci İsrail'in 7 Ekim'den bu yana abluka altına tutarak katliamlarını sürdürdüğü Gazze'de yaşanan gıda krizi market raflarının tamamen boşalmasına neden oldu.

BM'DEN İĞRENÇ 'YEMEK' HAREKETİ

BM, işgalci İsrail ablukası altında bulunan Gazzeye gönderdiği ürünler ile bir skandala imza attı.

İşgalci İsrail'in Gazze'deki soykırımına sessiz kalan BM ve Güvenlik Konseyi açlıktan ölen çocuklara gıda yardımı yapmak yerine oyuncak yiyecekler gönderdi.

Birleşmiş Milletler'den Gazzeli çocuklara iğrenç yardım! Oyuncak hamburger gönderdiler

SÖZDE YARDIM PAKETLERİ

BM'nin gönderdiği yiyeceğe benzeyen oyuncakların görüntüleri sosyal medya büyük tepkilere neden oldu. Gazzeli mazlumlara dalga geçer gibi gönderilen sözde yardım paketleri bir Filistinli tarafından "Birleşmiş Milletler, çocuklarımıza yemek vereceklerine onlara yiyeceğe benzeyen oyuncak veriyor" sözleri ile değerlendirildi.

Birleşmiş Milletler'den Gazzeli çocuklara iğrenç yardım! Oyuncak hamburger gönderdiler ile ilgili etiketler Birleşmiş Milletler İsrail Filistin Gazze Hamas Savaş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.