Biri 12 yaşında diğeri ondan da küçük! Çocuk hırsızların yaptığı şoke etti.. Saniye saniye kamerada!

İstanbul Zeytinburnu'nda bu kadarına da pes dedirtecek bir hırsızlık yaşandı. Çocuk yaşta olan 2 şüpheli, elektronik satış mağazasından 23 bin TL değerinde bir cep telefonunu saniyeler içinde çaldı. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

İstanbul Zeytinburnu Nuripaşa Mahallesindeki bir elektronik eşya mağazasında dün saat 17.00 sıralarında inanılmaz bir hırsızlık olayı meydana geldi. 

BİRİ 12 YAŞINDA DİĞERİ ONDAN DA KÜÇÜK...

İddiaya göre, 12 yaşlarındaki çocuk şüpheli, kendisinden küçük bir başka çocukla birlikte mağazaya girerek içerideki ürünlere bakmaya başladı.

 

23 BİN TL DEĞERİNDEKİ CEP TELEFONUNU ÇALDILAR

İş yeri sahibi kasada müşterilerle ilgilenirken şüpheli çocuk 23 bin TL değerindeki cep telefonunu vitrinden alarak cebine koydu. Mağazadaki kalabalıktan yararlanan şüpheli çocuk, hızla olay yerinden uzaklaştı.

Biri 12 yaşında diğeri ondan da küçük! Çocuk hırsızların yaptığı şoke etti.. Saniye saniye kamerada! - Resim : 2

 

HIRSIZLIK ANI SANİYE SANİYE KAMERADA

Cep telefonu hırsızlığı iş yerinde bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, şüpheli çocuğun mağazadaki ürünlere bir süre baktıktan cep telefonunu çaldığı görülüyor. Çocuk daha sonra mağazadan hızla çıkıyor.

Biri 12 yaşında diğeri ondan da küçük! Çocuk hırsızların yaptığı şoke etti.. Saniye saniye kamerada! ile ilgili etiketler Çocuk hırsız Zeytinburnu kamera cep telefonu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.