Bireysel otomobil satışlarında 6 ay 6 bin kilometre sınırlaması için yeni karar! Süre uzatıldı...

Ticaret Bakanlığı, otomotiv sektörüne yönelik yeni kararları duyurdu. Buna göre 6 ay 6 bin kilometre düzenlemesi 6 ay daha uzatıldı.

Son dakika haberi: Otomotiv sektöründe yüksek fiyatlar şikayet konusu olmaya devam ederken, Ticaret Bakanlığı bu yönde daha önce çıkarılmış "6 ay 6 bin kilometre" düzenlemesinin uzatıldığını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre '6 ay 6 bin kilometre' kısıtlamasına ilişkin düzenlemenin uygulama süresi 1 Ocak 2024 tarihine kadar 6 ay süreyle uzatıldı.

Ticari faaliyet olduğu değerlendirilen tüm bireysel satışlar '6 ay-6 bin kilometre' kısıtlama düzenlemesi kapsamında, Bakanlık tarafından düzenli olarak denetlenecek, mevzuata aykırılık halinde bu satıcılar hakkında idari para cezası uygulanacak.

Ayrıca, anılan satışlara ilişkin kayıtlar ile denetim sonuçları kayıt dışı kazancın vergilendirilmesini sağlamak üzere Hazine ve Maliye Bakanlığı ile düzenli olarak paylaşılacak

Bireysel otomobil satışlarında 6 ay 6 bin kilometre sınırlaması için yeni karar! Süre uzatıldı...

Bireysel otomobil satışlarında 6 ay 6 bin kilometre sınırlaması için yeni karar! Süre uzatıldı... ile ilgili etiketler Araç Ticaret Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.