Birçok kez ayrılığın eşiğine gelmişlerdi... Naz Elmas ile Erol Özmandıracı boşanma kararı aldı

3 yıl aranın ardından ekranlara 'Evlilik Hakkında Her Şey' adlı diziyle dönen 38 yaşındaki oyuncu Naz Elmas'ın, 2019 yılında hayatını birleştirdiği 52 yaşındaki iş insanı Erol Özmandıracı ile evliliğinde sorunlar olduğu konuşuluyordu. İkilinin boşanma kararı aldığı ve evleri ayırdığı ortaya çıktı.

38 yaşındaki güzel oyuncu Naz Elmas bir yıl aşk yaşadığı kendisinden 16 yaş büyük olan iş insanı Erol Özmandıracı ile 2019 yılında nikah masasına oturmuştu. Uzun zamandır evliliklerinde sorunlar olduğu konuşulan çift sorunlarını aşamadı ve boşanmaya karar verdi.

EVLERİ AYIRDILAR

2019 yılının son günlerinde Ortaköy'de Esma Sultan Yalısı’nda mutluluğa 'evet' diyen Naz Elmas ile Erol Özmandıracı çiftinden kötü haber geldi. Evliliklerindeki sorunları aşamayan çift boşanma kararının kesinleşmesiyle evleri de ayırdı.

Birçok kez ayrılığın eşiğine gelmişlerdi... Naz Elmas ile Erol Özmandıracı boşanma kararı aldı

Daha önce sık sık boşanma iddialarıyla gündeme gelen Erol Özmandıracı - Naz Elmas çiftinin boşanma kararı kesinleşince, Erol Özmandıracı soluğu Miami’de aldı. Arkadaşları Ulvi Ergin ve Ari Birol ile birlikte tatilde olan Özmandıracı'nın tatil dönüşü boşanmak için resmi işlemlere başlayacağı öğrenildi.

BİRBİRLERİNİ TAKİPTEN ÇIKTILAR

Daha önce birçok kez ayrılığın eşiğine gelen ikili birbirlerini sosyal medyadan sildi. Naz Elmas eşiyle birlikte çekilmiş tüm fotoğraflarını aktif olarak kullandığı Instagram hesabından kaldırdı.

Birçok kez ayrılığın eşiğine gelmişlerdi... Naz Elmas ile Erol Özmandıracı boşanma kararı aldı - Resim : 2

Naz Elmaz, ünlü kuaför Erdem Kıramer'in oğlu Emre Kıramer ile 6 aylık ilişkisini 2014 yılında nikah masasına taşımış ancak evliliği bir yıl sürmüştü.

 

Birçok kez ayrılığın eşiğine gelmişlerdi... Naz Elmas ile Erol Özmandıracı boşanma kararı aldı ile ilgili etiketler Naz Elmas boşanma evlilik Erol Özmandıracı evlilik hakkında her şey
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.