Bircan Bali'den Hadise ve Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab hakkında bomba iddia: ''El ele fotoğrafları var''

Mehmet Dinçerler'den boşandıktan sonra kendine yeni bir hayat kurmak isteyen Hadise, ev arayışına başlamıştı. Ünlü popçu gönlünde yatan evi Yeniköy'de buldu. Boğaz'ın kenarında yeni bir ev alan Hadise'nin cebinden 40 milyon TL çıktı. Hadise'nin ev için ödediği bu parayı kolayca bulamayacağını belirten 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucuları Bircan Bali ve Arto açıklamalarıyla şaşırttı. Bircan Bali'nin, Hadise ile Reza Zarrab hakkındaki iddiası programa damga vurdu.

Hadise ve Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab'ın daha önce yasak aşk yaşadıkları konuşulmuştu. İkili hakkında yeni iddialar ortaya atıldı. İşte detaylar...

İş insanı Mehmet Dinçerler ile 5 aylık evliliğini 30 Eylül'de sonlandıran şarkıcı Hadise, yeni bir ev arayışına başlamıştı. Sarıyer - İstinye hattında ev bakan Hadise sonunda gönlüne göre bir ev buldu. Yeniköy'de bir ev satın alan Hadise adeta servet ödedi. Ünlü şarkıcı Hadise, yeni dairesini 40 milyon liraya satın aldı.

EVİN PARASINI REZA ZARRAB MI VERDİ?

Hadise'nin ev için ödediği ücret ise gündem oldu. Ünlü şarkıcının yeni evine ödediği para, Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto'nun sunumuyla Beyaz TV'de ekrana gelen 'Söylemezsem Olmaz' programında masaya yatırıldı.

Hadise'nin eve ödeyecek o kadar çok parası olmadığını ima eden Arto, ''Ben yüzde 99 inanıyorum, bu kadın Reza Zarrab ile görüşüyor. O yüzden farkındaysan keyfi yerinde. Gizli görüşüyorlar. 40 milyon TL'yi nereden bulmuş? Ya sevgilisi var... O evden bu kadar alelacele çıktıysa.. Ya Rıza ile görüşüyor... Ki bu yüksek ihtimal. Bu benim kulağıma her yerden geliyor. Yaklaşık 1 ay önce bunu söyledim. Saçıyla tut, pis görüntüsüyle tut... Neyin çabalarında? Saçmalamaya başladı. Biz buna misyon yükledik, 'star' dedik. 10 gün saçını yıkamıyormuş. Sizin büyüttüğünüz bu!'' ifadelerini kullandı.

Arto'nun bu açıklaması üzerine Bircan Bali ise; Hadise'nin, Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile el ele fotoğrafları oluğunu iddia ederek ''Gerekirse o görüntüyü de yayınlarım'' dedi. Bali konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ''El ele fotoğrafını gören biri var. Nasıl söyleyeceğiz ki... Hadise çok zıplarsa, mahkeme şudur budur. Ben ne yapar eder o kadının şartını göze alır gider o fotoğrafı alırım. Kadının şartı var çünkü. Bir fotoğraf varmış el ele. Gerekirse o görüntüyü de yayınlarım.'' diyerek herkesi şaşırttı.

NE OLMUŞTU?


Hadise'nin adı daha önce, meslektaşı ve O Ses Türkiye'nin jüri koltuğunda birlikte oturduğu Ebru Gündeş'in o dönem hala evli olduğu Reza Zarrab ile yasak aşk dedikodularına karışmıştı. Ebru Gündeş, 11 yıl evli kaldığı iş insanı ve kızı Alara'nın babası Reza Zarrab'a “evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı” gerekçesiyle Bodrum Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açmıştı. Kaan Yıldırım o dönem çıkan dedikoduların ardından sevgilisi Hadise'den ayrılmıştı. Hadise ile Reza Zarrab'ın 2019 yılında Amerika'da birkaç kez görüştükleri ileri sürülmüştü. Deniz Akkaya, ünlü şarkıcı Hadise'nin Ebru Gündeş'in eski Reza Zarrab'dan hamile kaldığını ve Kaan Yıldırım'la ilişkisini bu yüzden bitirdiğini açıklamıştı.

 

Bircan Bali'den Hadise ve Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab hakkında bomba iddia: ''El ele fotoğrafları var'' ile ilgili etiketler Bircan Bali Hadise Reza Zarrab Ebru Gündeş Arto Söylemezsem Olmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.