Deniz Akkaya'dan Hadise ve Rezza Zarrab ile ilgili bir skandal iddia daha: 'Hamile kalınca...'

Deniz Akkaya, Ebru Gündeş'in boşandığı 11 yıllık eski eşi Rezza Zarrab ve şarkıcı Hadise ile ilgili yeni bir skandal ortaya attı. Daha önce konuk olduğu programda Hadise'nin yasak aşk yaşadığı Reza Zarrab'dan hamile olduğunu söyleyen Akkaya bu kez magazin gündemine bomba gibi düşen yeni bir iddiayla gündeme geldi. İşte detaylar...

Sivri dili yüzünden geçtiğimiz günlerde Selin Ciğerci'nin aldırdığı tedbir kararına uymayınca 3 gün zorlama hapis yatan eski manken Deniz Akkaya, çok konuşulacak bir olaya daha imza attı. Konuk olduğu Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programında, pop şarkıcısı Hadise'nin, Ebru Gündeş'in eski eşi ve kızı Alara'nın babası Reza Zarrab ile yasak aşk yaşadıklarını ve hamile kaldığını iddia etti. Deniz Akkaya'nın bu açıklamaları magazin gündeminde çok konuşulmaya devam ederken bomba bir açıklama daha geldi.

Deniz Akkaya, Ebru Gündeş'in evliliğinin bitmesine neden olarak gösterilen Hadise için son olarak "Hadise, Reza Zarrab’tan hamile kalınca para istedi" iddiasında bulundu.


''HADİSE HAMİLE KALINCA REZA ZARRAB'DAN PARA İSTEDİ''

Ebru Gündeş'in boşandığı eski eşi Reza Zarrab'tan hamile kaldığı iddiasını ortaya atan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Deniz Akkaya'nın iddiaları hız kesmiyor. Deniz Akkaya yeni iddiasında "Hadise, Reza Zarrab'tan hamile kalınca para istedi. Bana aktarılana göre doğurursa ve doğurmazsa ne kadar isteyeceğini de söyledi" dedi.

Deniz Akkaya'dan Hadise ve Rezza Zarrab ile ilgili bir skandal iddia daha


'APTAL' GÖNDERMESİNE YANIT

O Ses Türkiye yarışmasında birlikte jüri koltuğuna oturduğu yakın dostu Ebru Gündeş'in 11 yıllık eski eşi Reza Zarrab'tan hamile kaldığı yönünde çıkan dedikodulara sosyal medya hesabından İngilizce bir video paylaşarak yanıt veren Hadise, "Bir aptal, konuştuğu zaman dikkatlice dinleyin. Çünkü bir aptal konuşurken onu dinlemek önemlidir" ifadelerini kullanmıştı.

Hadise'nin hakkında çıkan tüm dedikoduların para odaklı olduğunu söyleyen Akkaya açıklamasının devamında "Senin bana aptal demeye cürmün yetmez" diyerek Hadise'nin 'aptal' göndermesine karşılık verdi.

 

 

 

 

Deniz Akkaya'dan Hadise ve Rezza Zarrab ile ilgili bir skandal iddia daha: 'Hamile kalınca...' ile ilgili etiketler Deniz Akkaya Hadise Ebru Gündeş Selin Ciğerci Rezza Zarab boşanma davası
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.