Bir Zamanlar Çukurova 48. bölüm fragmanı izle! Züleyha ile Yılmaz kaçıyor mu?

Bir Zamanlar Çukurova 48. bölüm fragmanı izle! ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, bu akşam 47. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde; Züleyha ile Yılmaz'ın yakınlaşmasının farkında olan Müjgan yıkılıyor. Fekeli'nin Hünkar'a ettiği evlenme teklifi sonrasında Demir çılgına dönüyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Bir Zamanlar Çukurova 48. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Bir Zamanlar Çukurova 48. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Züleyha ile Yılmaz'ın yakınlaşmasının farkında olan Müjgan yıkılıyor. Fekeli'nin Hünkar'a ettiği evlenme teklifi sonrasında Demir çılgına dönüyor. ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, bu akşam 47. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Bir Zamanlar Çukurova 48. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 47. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şermin’in Hünkar’dan intikam hareketi, “Devlerin Aşkı”nı Çukurova’ya duyuruyor! Şermin’in gizlice çektiği fotoğraf gazetede yer alınca, hem konakta hem tüm Adana’da yer yerinden oynayacak! Hünkar’ın itibarını yok etmek için yapılan plan, Fekeli’yi adeta ateşliyor! Fekeli önce, mahremini ortaya dökenleri bulmak için eline silahını alıyor! Sonra da iki ailenin ve tüm hastane personelinin önünde Hünkar’a 40 yıl gecikmiş sorusunu soruyor: - Benimle evlenir misin?

Gazete haberi, Demir’i annesinden vazgeçme noktasına getirecektir. Yılmaz ise, bu durumu bir zafer olarak nitelendirir. İkisinin de kendi aşkları için girdikleri savaş, gözlerini “aşk” göremeyecek kadar kör etmiştir.

Gaffur’un bir türlü tamirhaneye götüremediği otomobili Züleyha’yı yine yolda bırakır. Yılmaz’ın bir kez daha Züleyha ve Adnan’ı aracına alması Demir’i çıldırtır. Ancak, Yılmaz ve Züleyha çiftliğe ulaştığı andan itibaren gelişen olaylar, kimsede bu durumu sorgulayacak hal de bırakmayacaktır.

Gülten’e ilgisini fark etse de, Çetin’e ilgi göstermekten vazgeçmeyen Fadik, gittikçe de kendini kaptırır. Aslında kendisiyle ilgilenildiğine inanmak için elinden geleni yaparken, aşk ateşiyle birlikte kendini gerçekten alevler içinde buluverir!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 48. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Bir Zamanlar Çukurova 48. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

Bir Zamanlar Çukurova 48. bölüm fragmanı izle! Züleyha ile Yılmaz kaçıyor mu? ile ilgili etiketler ATV Bir Zamanlar Çukurova bir zamanlar çukurova 48 bölüm fragmanı yeni bölüm ilk sahne
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.