Bir Zamanlar Çukurova 4. yeni sezon ne zaman başlıyor?

Bir Zamanlar Çukurova 4. yeni sezon ne zaman başlıyor dizinin yakınları tarafından merak ediliyor. Başrollerinde Hilal Altıbilek’in oynadığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni sezonunda kadrodan ayrılan oyuncularda belli oluyor.

ATV ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve her bölümü ile olay yaratan yapımlardan birisi olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi 102. bölüm sezon finali ile 24 Haziran’da izleyenlerinin karşısına çıktı.

Ekranların vazgeçilmez dizilerinden birisi olan Bir Zamanlar Çukurova’da son bölümde yaşanacak olan şok ayrılık ile Demir karakterine hayat veren Murat Ünalmış, 4. yeni sezonda olmayacak. Bu sezonun en çok konuşulan yapımları arasında yerini alan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 4. sezonunun başlangıç tarihi de merak edildi.

Bir Zamanlar Çukurova 4. yeni sezon ne zaman başlıyor?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

24 Haziran akşamında 102. bölüm ile sezon finali yapan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 4. sezonunun 2021 Eylül ayının sonlarında 103. bölüm ile başlaması bekleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümünde; annesinin katili olmayı bile oyunu için bir avantaja çevirmeye kararlı olan Ümit, konakta yaşamakta ısrarlı olunca Demir iyice köşeye sıkışacaktır. Ancak Hünkar'ın sadece mirasını değil adeta Yaman genlerini de devralmış görünen Züleyha, Ümit'i şaşkına çevirecek şok bir karar alacaktır.

Bir Zamanlar Çukurova 4. yeni sezon ne zaman başlıyor? - Resim : 2

Ümit ne yaparsa, ne söylerse söylesin Züleyha'ya karşı asla zafer kazanamayacaktır. Yaman soyadı için ortalığı sakinleştiriyor görünen Betül de bu konuda devreye girip hem Ümit'e hem kendine zaman kazandıracaktır. Üstelik bu yardım, ona Yaman Holding'in altın anahtarını da teslim edecektir.

Bir Zamanlar Çukurova 4. yeni sezon ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova bir zamanlar çukurova 4. sezon
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.