Bir tahmini daha çıktı: Spiritüel Danışman Aslı Güder dün paylaştı, Fatih Terim bugün gitti!

Koronavirüsü bilmesi ile tanınan ünlü astrolog ve spiritüel danışman Aslı Güder'in bir tahmini daha gerçekleşti. Dün sosyal medya hesabından "Galatasaray'da Fatih Terim efsanesi sona erecek." tahmininde bulunan Güder'in paylaşımı sonrası bugün Sarı Kırmızılı takımdan ayrılık haberi geldi. Galatasaray, Teknik Direktör Fatih Terim ile yolları ayırdı.

Yaptığı tahminlerdeki başarısıyla ünlenen Spiritüel danışman ve astrolog Aslı Güder'in bir tahmini daha gerçek oldu.

"FATİH TERİM EFSANESİ SONA ERECEK" DEMİŞTİ...

Güder, dün sosyal medya hesabından 2022 yılı tahminlerinde Galatasaray'a özel bir parantez açarak, "Galatasaray'da Fatih Terim efsanesi sona erecek. Fatih Terim ile birlikte 5 kişi Galatasaray'dan yollarını ayıracak." tahmininde bulundu.

Bu tahminden saatler sonra ise Galatasaray'dan Fatih Terim açıklaması geldi. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, üst üste gelen kötü sonuçların ardından teknik direktör Fatih Terim ile yolları ayırma kararı aldı.

 

Bir tahmini daha çıktı: Spiritüel Danışman Aslı Güder dün paylaştı, Fatih Terim bugün gitti!

"BU DEĞİŞİM BÜTÜN TAKIMLARDA DOMİNO ETKİSİ YARATACAK"

Güder Fatih Terim tahmininin yanında bu krizin tüm futbol takımlara sıçrayacağı öngörüsünde de bulundu. 

Ünlü astrolog, futbolda büyük deprem yaşanacağını belirterek "Galatasaray'da başlayacak bu değişim bütün takımlarda domino etkisi yaratacak." ifadelerini kullandı. Bu tahmin sonrası gözler diğer takımlara çevrildi. 

 

 

Bir tahmini daha çıktı: Spiritüel Danışman Aslı Güder dün paylaştı, Fatih Terim bugün gitti! ile ilgili etiketler Fatih Terim Galatasaray aslı güder spiritüel danışman
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.