Bir efsane gitti diğeri geliyor! Karagümrük'te Filippo Inzaghi sesleri

Andrea Pirlo ile yollarını ayıran Fatih Karagümrük'te yeni sezon için teknik direktörlük koltuğuna Flippo Inzaghi'nin getirileceği iddia edildi.

FVavaCars Fatih Karagümrük'te sezonun bitimine az bir süre kala Andrea Pirlo ile yollar ayrılmıştı. Sezonun kalanında antrenör Alparslan Erdem'in takımı yöneteceği resmen açıklandı.

YENİ SEZONDA INZAGHI SESLERİ

Fanatik'te yer alan habere göre; Fatih Karagümrük yeni sezonda yine bir İtalyan olan Flippo Inzaghi'ye takımı teslim edecek.

Karagümrük'ten ayrılan Andrea Pirlo ile futbolculuk yıllarında aynı takımda forma giymiş olan efsanelerden Flippo Inzaghi, teknik direktörlük kariyerine Milan 17 yaş altı takımında başladı. 1 sene sonra 19 yaş altı takımnın başına geçen İnzaghi, 2014 yılında ise efsanesi olduğu Milan'ın başına geçti.

Başarısız bir Milan dönemi geçiren Inzaghi, ardından Serie C ekibi Venezia'yı çalıştırmaya başladı.

Venezia'yı şampiyon yapan İtalyan teknik adam 95 maça çıkarken 1.83 puan ortalaması tutturdu.

İtalyan teknik adam son olarak Reggina ekibini çalıştırıyor. Inzaghi'nin ekibiyle 2025 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Bir efsane gitti diğeri geliyor! Karagümrük'te Filippo Inzaghi sesleri ile ilgili etiketler Andrea Pirlo Fatih Karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.