Bir Aile Hikayesi final mi yapıyor? Ne zaman bitecek? Reyting sonuçları!

Bir Aile Hikayesi final mi yapıyor? Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Bir Aile Hikayesi, yeni bölümleriyle izleyecilerin karşısına çıktı. Son dönemlerde istenilen sonuçlara ulaşamayan Bir Aile Hikayesi'nin final yapacağı iddia ediliyor. Hayranları dizi hakkında araştırma yapmaya başladı. İşte Bir Aile Hikayesi final mi yapıyor? Ne zaman bitecek? Reyting sonuçlarının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

Bir Aile Hikayesi final mi yapıyor? Son dönemlerde istenilen sonuçlara ulaşamayan Bir Aile Hikayesi'nin final yapacağı iddia ediliyor. Hayranları dizi hakkında araştırma yapmaya başladı. Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Bir Aile Hikayesi, yeni bölümleriyle izleyecilerin karşısına çıktı. İşte Bir Aile Hikayesi final mi yapıyor? Ne zaman bitecek? Reyting sonuçlarının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

ABD dizisi This İs Us'tan uyarlama olan ve Fox TV'de yayınlanan 'Bir Aile Hikayesi' isimli dizi final yapma kararı aldı. Karar sonrasında Bir Aile Hikayesi, 20. bölümde yapacağı final ile ekranlara veda edecek.

Başrollerinde Birkan Sokullu, Songül Öden, Celil Nalçakan ve Olgun Toker’in yer aldığı Bir Aile Hikayesi 20. final bölümü ile ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Henüz yayından kaldırılma nedeni hakkında bir açıklama yapılmayan Bir Aile Hikayesi’nin düşük reytingler nedeniyle ilerleyen haftalarda ekranlara gelmeyeceği düşünülüyor.

Bir Aile Hikâyesi, 20. bölümde final yapacak. Dizi, geçen cumartesi yayınlanan 15. bölümüyle reyting sıralamasında totalde 4. olmuştu.

Bir Aile Hikayesi final mi yapıyor? Ne zaman bitecek? Reyting sonuçları! ile ilgili etiketler Fox TV Bir Aile Hikayesi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.