Bir Aile Hikayesi bu akşam neden yok? Final mi yaptı? Fox TV yayın akışı!

Bir Aile Hikayesi bu akşam neden yok? FOX TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Bir Aile Hikayesi, yeni bölümleriyle izleyenlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. 1 Haziran akşamı yayın akışında Çalgı Çengi sinema filmini görenler dizinin neden olmadığını araştırmaya başladı. İşte Bir Aile Hikayesi bu akşam neden yok? Final mi yaptı? Fox TV yayın akışı! Merak edilen detaylar haberimizde...

Bir Aile Hikayesi bu akşam neden yok? 1 Haziran akşamı yayın akışında Çalgı Çengi sinema filmini görenler dizinin neden olmadığını araştırmaya başladı. FOX TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Bir Aile Hikayesi, yeni bölümleriyle izleyenlerin karşısına çıkmaya devam ediyor.İşte Bir Aile Hikayesi bu akşam neden yok? Final mi yaptı? Fox TV yayın akışı! Merak edilen detaylar haberimizde...

Bir Aile Hikayesi bu akşam neden yok? Final mi yaptı? Fox TV yayın akışı!

Dizi sezon finali yaptığı için bu akşam ekranlarda olmayacak.

BİR AİLE HİKAYESİ 11. BÖLÜM ÖZETİ

Üçüzlerin dokuzuncu doğum günü gelip çatmıştır. Her zamankinden farklı olarak bu yıl ayrı ayrı kutlamak isterler. Ancak bu durum Reyhan ve Cem’i epey zorlayacaktır. Berk’in doğum günü partisine katılım çok olurken, Beste ve Mahur’un partisi sönük kalır. Beste en yakın arkadaşını bile Berk’in partisine kaptırınca üzüntüden kendini odaya kapatır. Cem ve Reyhan, günün sonunda onu mutlu etmenin yolunu bulacaktır.

Mahur, Şakir’in ilaç tedavisini bırakmak istediğini öğrenir. Onu hayata bağlamak için yeni bir neden arayışına girer. Müjde’nin gebelik ihtimali Mahur’a aradığı çözümü verecektir.

Şehnaz’ın sözleriyle yıkılan Beste, Erdem’e görünmeden evden kaçar, kimsenin telefonuna çıkmaz. Öte yandan Şehnaz hala Erdem’le Ceylan’ı barıştırmaya çalışmaktadır.

Bir Aile Hikayesi bu akşam neden yok? Final mi yaptı? Fox TV yayın akışı! ile ilgili etiketler Fox TV Bir Aile Hikayesi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.