Bir Aile Hikayesi 6. bölüm izle! Erdem Beste'ye açılacak mı?

Bir Aile Hikayesi 6. bölüm izle! Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Bir Aile Hikayesi heyecan dolu yeni bölümüyle saat 20:00'da izleyicilerin karşısına çıkacak. Yayınlanacak yeni bölümde Erdem artık Beste'ye duygularını açmaya karar veriyor ancak son anda kafeye gelen gizemli kişi her şeyi bozuyor. Berk ise babasına özlem duymaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Bir Aile Hikayesi 6. bölüm izle! Erdem Beste'ye açılacak mı?...

Bir Aile Hikayesi 6. bölüm izle! Ölüm ve kayıpla ilgili duygularını bastırmaya alışık olan Berk, prova sırasında yönetmen ve yazarın hışmına uğrar. Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Bir Aile Hikayesi heyecan dolu yeni bölümüyle saat 20:00'da izleyicilerin karşısına çıkacak.  Yayınlanacak yeni bölümde Erdem artık Beste'ye duygularını açmaya karar veriyor ancak son anda kafeye gelen gizemli kişi her şeyi bozuyor. Berk ise babasına özlem duymaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Bir Aile Hikayesi 6. bölüm izle! Erdem Beste'ye açılacak mı? Merak edilen detayları haberimizde bulabilirsiniz...

BİR AİLE HİKAYESİ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Reyhan ve Cem, Mahur’la ilgili bir konu yüzünden okula çağırılır. Mahur’un başka bir okula geçmesi gerektiği anlaşılır. Ancak bu yeni özel okul, Cem’in bütün planlarını alt üst edecektir. Babasının onun için büyük bir fedakarlık yapmak zorunda kalacağını öğrenen Mahur’un gönlü buna razı olmaz.

BİR AİLE HİKAYESİ 6 BÖLÜM İZLE

Beste’ye karşı duygularını daha fazla gizlemek istemeyen Erdem ona açılmaya karar verir. Tam bunu yaptığı sırada kafeye gelen biri, Erdem’i allak bullak eder. Bu kişi Beste’nin hem özgüvenini hem de Erdem’e duyduğu güveni sarsacaktır.

Ölüm ve kayıpla ilgili duygularını bastırmaya alışık olan Berk, prova sırasında yönetmen ve yazarın hışmına uğrar. Ona yardımcı olmaya karar veren Derya ise hiç beklenmedik bir yönteme başvuracaktır. Berk’in Mahur’ların evindeki varlığı Melis ve Mercan’ı çok mutlu etse de “ölüm” le ilgili kırdığı pot, çocukların ödünü koparır. Berk bu durumu telafi etmek için özel bir çaba harcamak zorunda kalacaktır.

Bir Aile Hikayesi 6. bölüm izle! Erdem Beste'ye açılacak mı?

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cem, Mahur’un gerçek babasını bulmaya kararlıdır. Bu nedenle Reyhan, Mahur’la Şakir’i tanıştırma fikrine kendini hazırlar. Uzun yıllar sonra ilk kez Şakir’in kapısını çalar. Evlatlık olduğu tüm okulda duyulan Mahur sıkıntıya düşer. Sorununu ailesinden gizleyip okuldan kaçar. Kardeşini yalnız bırakmak istemeyen Berk ise onunla birlikte okulu asar ancak Reyhan ve Cem’e yakalanır. Kabak onun başına patlayacaktır.

Beste ile arasını düzeltmek isteyen Erdem, evine gidip ona sürpriz yapar. Evde Beste’nin şarkı söylemesinden etkilenir ve onu cesaretlendirmeye çalışır. Ancak Beste bu konuda çok özgüvensizdir. Erdem’in yapacağı ikinci sürpriz sayesinde Beste sahne korkusunu yenmek zorunda kalacaktır.

Berk in tiyatrodaki okuma provası kötü geçer. Başından beri seçmelere katılmasına karşı olan Derya ile arası gerilir. Ancak yönetmenden gelen haber ikisini de çok şaşırtacaktır. Yapımcıya olan borcu nedeniyle Berk’in evine haciz gelir. Mahur ona yardımcı olmaya çalışsa da, geçmişten gelen sorunların etkisiyle Berk buna izin vermez. Mahur’la aralarında tartışma çıkar.

Şakir Müjde ile sohbetleri sırasında Reyhan’la eskiden beri tanıştıklarını ağzından kaçırır. Kocasından sır saklamaya hiç alışık olmayan Müjde zor durumda kalır.

Bir Aile Hikayesi 6. bölüm izle! Erdem Beste'ye açılacak mı? ile ilgili etiketler canlı izle Fox TV Bir Aile Hikayesi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.