BioNTech'ten umut veren açıklama: 11 yaş altı çocuklarda aşı güçlü bir bağışıklık oluşturdu!

Son olarak 12 taş ve üzerine uygulanan BioNTech aşılarının ardından 5 ve 11 yaş arasındaki çocuklar için de araştırma başlatan Pfizer'den sevindiren haber geldi. Pfizer ve BioNTech yaptıkları açıklamada, Covid-19 aşılarının 5 ila 11 yaş arası çocuklarda güçlü bağışıklık tepkisi oluşturduğunu belirtti.

Pfizer ve BioNTech yaptıkları açıklamada, Covid-19 aşılarının 5 ila 11 yaş arası çocuklarda güçlü bir bağışıklık tepkisi oluşturduğunu duyurdu.

"AŞI ONAYI İÇİN GÜÇLÜ BİR TEMEL SAĞLIYOR"

Şirketler, Faz II ve III klinik denemelerinde, aşının 5 ila 11 yaşındaki çocuklarda, daha önce 16 ila 25 yaşındakilerde gözlemledikleriyle eşleşen bağışıklık tepkisi oluşturduğunu söyledi.

Pfizer CEO'su Albert Bourla, "Temmuz ayından bu yana, ABD'de pediatrik Covid-19 vakaları yaklaşık yüzde 240 arttı" derken, "Bu deneme sonuçları, 5 ila 11 yaş arası çocuklar için aşımızın onaylanması için güçlü bir temel sağlıyor ve bunları acilen FDA'ya ve diğer düzenleyicilere sunmayı planlıyoruz" diye konuştu.

 

BioNTech'ten umut veren açıklama: 11 yaş altı çocuklarda aşı güçlü bir bağışıklık oluşturdu! ile ilgili etiketler Çocuk BioNTech Pfizer aşı bağışıklık
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.