Bing ile ücretsiz DALL-E 3 nasıl kullanılır? Ücretsiz DALL-E kullanma!

OpenAI, son yapay zeka geliştirmesi olan Dall-E 3'ü herkes için erişilebilir hale getiriyor. Yapay zeka destekli görüntü oluşturma sistemlerindeki en son ilerlemeyi keşfetmek isteyenler için bu büyük bir fırsat sunuyor. Peki, Bing ile ücretsiz DALL-E 3 nasıl kullanılır? Ücretsiz DALL-E kullanma!

Teknolojik ilerlemelerle birlikte yapay zeka (YZ) alanındaki gelişmeler, görsel sanat ve yaratıcılık dünyasında devrim yaratmaya devam ediyor. Yapay zeka, özellikle görüntü oluşturma konusunda büyük bir etki yaratıyor ve sanatçılar, tasarımcılar ve hatta sıradan insanlar bile bu teknolojiyi kullanarak özgün ve etkileyici görseller yaratma yeteneğine sahip oluyorlar.

Bing ile ücretsiz DALL-E 3 nasıl kullanılır? Ücretsiz DALL-E kullanma!

OpenAI tarafından geliştirilen Dall-E 3, yapay zeka ile görüntü oluşturmanın en son ve en etkileyici örneklerinden birini sunuyor. Dall-E 3, metin girdisini kullanarak gerçek dünyada var olmayan, hayal gücünün sınırlarını zorlayan görselleri yaratabiliyor. Bu teknoloji, sanatçılara ve tasarımcılara hayal dünyalarını daha da genişletme fırsatı sunuyor. Peki, Bing ile ücretsiz DALL-E 3 nasıl kullanılır? Ücretsiz DALL-E kullanma!

ÜCRETSİZ DALL-E KULLANMA!

Adım 1: Dall-E 3'ü Denemeye Başlamak İçin Bing Image Creator'a Erişin

OpenAI'nin Dall-E 3'ünü denemeye başlamak için, tercih ettiğiniz web tarayıcısını kullanarak Bing Image Creator'a erişin. Chrome, Brave, Microsoft Edge ve Firefox gibi tarayıcıları destekliyor.

Adım 2: Microsoft Hesabınızı Kullanın veya Oluşturun

Bing Image Creator'ı kullanabilmek için bir Microsoft hesabına ihtiyacınız olacak. Eğer henüz bir Microsoft hesabınız yoksa, web sitesinde kolayca bir tane oluşturabilirsiniz.

Adım 3: Dall-E 3'ün Gücünü Keşfedin

Bing Image Creator'a giriş yaptığınızda, Dall-E 3'ün gücünü kullanabileceğiniz bir sayfaya yönlendirileceksiniz. Bu sayfada, Bing tarafından önerilen farklı fikirleri gözden geçirebilirsiniz.

Adım 4: Görsel Oluşturma

Kendi özgün görsellerinizi oluşturmak için metin kutusuna istediğiniz bir şeyi yazın, ardından "Oluştur" seçeneğini tıklayın ve sonuçları bekleyin.

Adım 5: Boost Kullanımı

İşlem hızını artırmak için Boost'ları kullanabilirsiniz. Ancak Boost'lar tükendiğinde, ücretsiz olarak görseller oluşturmaya devam edebilirsiniz, ancak işleme süresi daha uzun olabilir.

Bing Image Creator'ı ziyaret ederek, Dall-E 3'ün gücünü ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.

Bing ile ücretsiz DALL-E 3 nasıl kullanılır? Ücretsiz DALL-E kullanma! ile ilgili etiketler yapay zeka
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.