BİM'in yeni sürprizi PlayStation 4 Slim! PlayStation 4 Slim ne kadar? PlayStation 4 Slim ne zaman çıkacak?

BİM, teknolojik ürün satışlarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. BStar Wars: Güç Uyanıyor ve Batman v Superman: Adaletin Şafağı filmlerinin lisanslı ürünlerini satarak, film severlerlerin ilgi odağı haline gelen BİM, son olarak PlayStation 4 satarak oyunseverleri mest etmişti. BİM, şimdi de PlayStation 4 Slim'i satışa çıkarmaya hazırlanıyor.

PLAYSTATİON 4 SLİM'İN FİYATI BİM'DE NE KADAR OLACAK?

BİM’in yeni bombası PlayStation 4 Slim, 999 TL’lik fiyat etiketiyle oyunseverlerin karşısına çıkacak.

PLAYSTATİON 4 SLİM BİM'DE NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Piyasa fiyatına göre uygun fiyat etiketine sahip olacak olan konsol BİM’lerden anlaşmalı kartlarla peşin fiyatına 6 ay taksitle satın alınabilecek. PlayStation Slim 4, 2 Haziran'da BİM mağazalarındaki yerini alacak. 2 yıllık ithalatçı firma garantili olarak satışa sunulacak cihazın yanında bir adet DualShock 4 bulunacağını da belirtelim.

playstation4-slim-768x638

BİM'in yeni sürprizi PlayStation 4 Slim! PlayStation 4 Slim ne kadar? PlayStation 4 Slim ne zaman çıkacak? ile ilgili etiketler BİM playstation4slim
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.