BİM yine Apple ürünleri satacak... Dev kampanya!

Teknolojik ürünleri satmasına bizi alıştıran BİM, bu sefer de Apple kullanıcılarını sevindirecek. 10 Kasım'da yapılması planlanan iPhone kulaklığı ve şarj kablosu kampanyası hakkında detaylar haberimizde. BİM tarafından satılan Apple ürünleri daha önce adeta kapışılmış ve kısa sürede ürünler marketlerde tükenmişti. Geçtiğimiz dönemde iPhone 7 ve Playstation 4 gibi ürünleri satan BİM, tekrardan iPhone aksesuarlarını mağazalarında satacak. Şirket bir kez daha orijinal Apple ürünlerini satışa sunarak, ilkinde bu ürünlerden alamayanlara ikinci bir şans sağlayacak.BİM iPhone kulaklığı ve şarj kablosu kampanyasını tekrar mı yapıyor? BİM'e iPhone kulaklığı ve şarj kablosu ne zaman gelecek? BİM'e iPhone kulaklığı ve şarj kablosu 10 Kasım'da mı gelecek? Çok az kullanıcı bu cihazlardan faydalanabildi, çünkü sınırlı stok vardı. Yine de tercih edilmesini değiştirmedi. İşte BİM'in yaptığı iPhone kulaklığı ve şarj kablosu kampanyasının detayları...

Teknolojik ürünleri satmasına bizi alıştıran BİM, bu sefer de Apple kullanıcılarını sevindirecek. 10 Kasım'da yapılması planlanan iPhone kulaklığı ve şarj kablosu kampanyası hakkında detaylar haberimizde. BİM'de iPhone kulaklığı ve şarj kablosu uygun fiyata satılacak. BİM, daha önceki zamanlarda Xbox, Playstation 4, iPhone 7 gibi popüler teknolojik cihazları satışa sunarak hepimizi şaşkına çevirse de, mutlu etmişti. Üstelik uygun fiyatları sayesinde de birçok kullanıcının ilk tercihi olmayı başardı. BİM iPhone kulaklığı ve şarj kablosu kampanyasını tekrar mı yapıyor? BİM'e iPhone kulaklığı ve şarj kablosu ne zaman gelecek? iPhone kulaklığı ve şarj kablosu 10 Kasım'da mı gelecek? Çok az kullanıcı bu cihazlardan faydalanabildi, çünkü sınırlı stok vardı. Yine de tercih edilmesini değiştirmedi. İşte BİM'in yaptığı iPhone kulaklığı ve şarj kablosu kampanyasının detayları...

bim_3

BİM ORİJİNAL APPLE ŞARJ KABLOSU VE KULAKLIĞI SATIYOR!

Halka dağıtımından önce ele geçirilen yeni bir broşüre göre perakende satış marketi, 11 Ağustos 2017 tarihinde orijinal Apple şarj – veri kablosu ve Earpods kulaklıklarını satacağını kanıtlıyordu.

İPHONE 7 VE PLAYSTATİON 4 SATMIŞTI!

Geçtiğimiz dönemde iPhone 7 ve Playstation 4 gibi ürünleri satan BİM, tekrardan iPhone aksesuarlarını mağazalarında satacak. 10 Kasım itibariyle iPhone aksesuarları BİM’den satın alınabilecek.

BİM tarafından satılan Apple ürünleri daha önce adeta kapışılmış ve kısa sürede ürünler marketlerde tükenmişti. BİM aktüel ürünler kapsamında 10 Kasım'dan itibaren 1 metre ve 2 metre uzunluğunda Lightning kabloları ile EarPods kulaklıklar raflarda olacak.

bim

APPLE ÜRÜNLERİ BİM MARKETLERDE

Apple Fiyatı: Earpods Kulaklık 129 TL

BİM Fiyatı: Earpods Kulaklık 49,90 TL

Apple Fiyatı: Lightning Şarj Kablosu: 130 TL (2 metre)

BİM Fiyatı: Lightnin Şarj Kablosu: 49.90 TL

BİM Fiyatı: 1 metre uzunluğunda USB Şarj Kablosu 39,90 TL (1 metre)

BİM'İN SAHİBİ KİM?

BİM marketleri 1995 senesinde ilk etapta 21 mağaza ile açılmıştır. BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. kendisine misyon ve vizyon belirlemiş. Şirketin kuralları olarak bazı maddeler BİM Mağazalarına asılmış ve asıl maksadın ekonomik kazanç değil, insanları kazanmak olduğu ifade edilmiş. Ana ilke olarak da temel gıda ürünleri ile tüketim maddelerinin mümkün olan en asgari düzeyde vatandaşa ulaştırılması hedeflenmiştir. bunun için de en ucuz fiyatlar ile en kaliteli ürünler alınmak istendiğinde ilk merkez BİM marketleri olmuştur.

Faaliyetlerine 1995 yılında 21 mağazayla başlayan BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. ana ilkesi, temel gıda ve tüketim malzemelerinin mümkün olan en uygun fiyat ve en yüksek kaliteyle tüketiciye ulaştırılmasıdır. Yüksek indirim (hard-discount) ya da indirimli ürünler, aktüel ürünler, BİM müşterilerinin duymaya alıştığı bir tabir olmuştur.

BİM’İN MARKETLER ZİNCİRİNİN ORTAKLIK YAPISI

Ortaklık Yapısı TL %
Mustafa Latif Topbaş 44.876.992 %14,78
Ahmet Afif Topbaş 28.500.000 % 9,39
Abdulrahman El Khereiji 7.590.000 % 2,50
Firdevs Çizmeci 3.499.980 % 1,15
Fatma Fitnat Topbaş 3.036.000 % 1,00
Ahmed Hamdi Topbaş 1.600.000 % 0,53
Ahmet Hamdi Topbaş 520.000 % 0,17
Ömer Hulusi Topbaş 360.000 % 0,12
İbrahim Halit Çizmeci 20 % 0,00

Diğer (Halka Açık) 213.617.008 % 70,36
Toplam 303.600.000 % 100

(BİM) BİRLEŞİK MARKETLER A.Ş YÖNETİM KURULU

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Latif TOPBAŞ
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmud Pyirali Kassamali MERALI
Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Hulusi TOPBAŞ
Yönetim Kurulu Üyesi Jozef Wilhelmus Johannes SIMONS
Yönetim Kurulu Üyesi (Bağımsız Üye) Mustafa BÜYÜKABACI
Yönetim Kurulu Üyesi (Bağımsız Üye) Talat İÇÖZ

BİM yine Apple ürünleri satacak... Dev kampanya! ile ilgili etiketler BİM Kampanya Apple 10 Kasım ıphone kulaklığı sarj kablosu iphone kulaklığı ve şarj kablosu
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.