27 Ekim Bim aktüel ürünler listesi!

27 Ekim 2017 Bim Aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! BİM marketler zinciri son yapılan araştırmalara göre her ne kadar ülke genelindeki şube sayısı bakımından en büyük marka olma durumunu kaybetmiş olsa da hala sektörün en tepesinde yer almaktadır. Vatandaşlarımız 27 Ekim 2017 Bim Aktüel ürünler kataloğunu araştırıyor. BİM marketlerin sektörün tepesinde yer alması ürünlerinin fiyat be performans açısından üst segmentte yer alması ve insanlarda yılların verdiği bir alışkanlık olmasından kaynaklanmaktadır. 27 Ekim Cuma günü Bim'e neler geldi? İşte 27 Ekim 2017 Bim Aktüel ürünler listesi!

27 Ekim Bim aktüel ürünler listesi! Bim'de uygun fiyatlarla aktüel ürünleri alma fırsatları devam ediyor. Her hafta olduğu bu haftada da aktüel ürün katologlarında yeni indirimlerle harika fırsatlar var. 27 Ekim'den itibaren Bim marketlerinde geçerli olacak aktüel ürün listelerini vatandaşlar için derledik. Bim marketleri açıldığı günden bu zamana belirli günlerde müşterisine güzel fırsatlar sunmak için her hafta aktüel ürünler listesini hazırlıyor. Teknolojik ürünlerin yanı sıra mutfak gereçlere kadar birçok üründe indirim bulunuyor. Sektördeki bazı ürünler ise indirimli haliyle sınırlı sayıda marketlerde yerine alacak. İşte, 27 Ekim Bim aktüel ürünler listesi. Bim 27 Ekim 2017 indirimleri!

Bim-logo-webeyn

BİM marketler zinciri son yapılan araştırmalara göre her ne kadar ülke genelindeki şube sayısı bakımından en büyük marka olma durumunu kaybetmiş olsa da hala sektörün en tepesinde yer almaktadır. BİM marketlerin sektörün tepesinde yer alması ürünlerinin fiyat be performans açısından üst segmentte yer alması ve insanlarda yılların verdiği bir alışkanlık olmasından kaynaklanmaktadır.

Hala ciro bakımından Türkiye’nin en büyük perakende zinciri konumunda olan BİM Marketler özellikle Cuma günleri düzenledikleri BİM Aktüel Ürün kampanyaları ile şubelerde büyük yoğunluk yaşanmasına sebep olmaktadır. Farklı kategorilerde yer alan onlarca ürünün indirimli olarak satışa sunulduğu kampanya kısa süre sonra tüm şubelerde geçerli olacak olup yazımızda BİM market 27 Ekim 2017 başlığı altında incelenecektir. Yazımızda ürün bazında indirimlerden ve haftanın ürününden bahsedilecektir.


Ürün çeşitliliği bakımından geçtiğimiz haftalardaki kendi indirim listelerini, rakiplerin bu haftaki indirim kataloglarını geride bırakan BİM Aktüel Ürün fırsatları yani BİM 27 Ekim 2017 içeriğinde yer alan ürünleri incelemeye başladığımızda; Aeron 3 Parça Makine Set (Akülü Vidalama – Darbeli Matkap – Avuç Taşlama) 159 TL’den, Heifer Lehim Tabanca 29 TL’den, Takım Çantası 21″ 24,90 TL’den, Heifer Şerit Metre 9,50 TL’den, Kuvvetli Montaj Yapıştırıcı 5 TL’den ve Bayan Suni Deri Ayakkabı 34,90 TL’den raflarda olacaktır. İndirim oranlarıyla sizlerin cebinizi güldürecek kampanyada yer alan ürünleri incelemeye devam ettiğimizde Piramit Bloklar 17,90 TL’den, Saten Mega Hurç 14,95 TL’den, Yüzük Kek Kalıbı 24,90 TL’den, 3 Parça Kek Kalıbı Seti 29,90 TL’den, 12’li Muffin Kek Kalıbı 14,90 TL’den, Kek Kapsülleri 1,35 TL’den, Tek Kullanımlık Krema Poşetleri 3,90 TL’den ve Silikon Pasta Spatula 3,50 TL’den kampanyalı olarak satışta olacaktır.
BİM Aktüel fırsatları içeriğinde yer alan her ürün piyasa fiyatlarının altında satışa sunulsa da bazı ürünler gerek özellikleri ve performansları gerek ciddi anlamda uygun fiyatları ile haftanın ürünü kategorisinde ele alınabilmektedir.

BİM Aktüel 27 Ekim 2017 fırsatlarında haftanın ürünü olarak ele alacağımız ürün Avuç Taşlama, Akülü Vidalama ve Darbeli Matkap ürünlerini bir arada bulunduran Aeron 3 Parça Makine Set olarak belirlenmiştir. 159 TL’lik satış fiyatıyla raflarda olacak olan Aeron 3 Parça Makine Set Özelliklerinden bahsedecek olursak; Voltaj: 230 V, Frekans: 50 Hz, Giriş Gücü: Max 500 W gibi detaylardan bahsedebiliriz. Aeron 3 Parça Makine Set mağazaların sınırlı alt yapıları nedeniyle her şubede az sayıda satışa sunulacaktır.

bim_1

bim_2

bim_3

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.