Bilim Kurulu bugün toplanıyor!

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim kurulu saat 17.00'de toplanacak. Toplantıdan sonra Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca açıklama yapacak. Toplantıda geçen hafta alınan kısıtlama tedbirlerinin genişlemesi yönünde tavsiye kararı çıkıp çıkmayacağı merak konusu. Bakan Koca, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Kendi adıma hafta sonu biraz daha sert bir önlem isterdim " demişti.


Bugün saat 17.00'de yapılcak Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kameraların karşısına geçecek.

Saat 19.00'da açıklamada bulunacak Bakan Koca'nın yeni tedbirleri açıklayıp açıklamayacağı merak konusu.

"SAYI DÜŞMEZSE DAHA ZORLAYICI KISITLAMALAR DA GETİRECEĞİZ"

Bakan Koca, geçtiğimiz günlerde Fatih Altaylı'ya yaptığı açıklamada "Ben kendi adıma hafta sonu biraz daha sert bir önlem isterdim. Ama şunu çok net söyleyeyim. Bu önlemler işe yaramaz ise hala tedbirlere uymakta sıkıntı çıkaran olur ise ve sayılar beklediğimiz, dilediğimiz oranda düşmez ise emin olun daha zorlayıcı kısıtlamalar da getireceğiz. Tam kapanma mı olur, şehirlerarası seyahat kısıtlaması mı olur, gece sokağa çıkma yasağı mı olur, buna karar veririz. Ama her şey sayılara bağlı. Düşerse yasaklar azalır. Düşmezse artar." ifadelerini kullanmıştı

Bilim Kurulu bugün toplanıyor! ile ilgili etiketler Bilim Kurulu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.