Bilal Erdoğan'ın sözlerini nasıl çarpıttılar?

Girişimci İşadamları Vakfı’nın ödül töreninde konuşan Bilal Erdoğan'ın sözleri ajanslar ve internet siteleri tarafından çarpıtılarak yayınlandı.

Ödül töreninde konuşan Erdoğan peygamberimiz ile ilgili ''Biliyorsunuz peygamber efendimiz ashabıyla beraber Medine'ye göç ettikten sonra sahabe efendilerimizle istişare ediyorlar. Acaba biz pazarın içine mi katılmalıyız yoks kendi pazarımızı mı kurmalıyız. O zaman mevcut çarşının içine girmektense Müslümanlar kendi çarşılarını kuruyorlar ve müşteri orada yapılan ticaretin daha adaletli olduğunu gördükçe bir taraftan diğer tarafa kaymak suretiyle sahabe efendilerimizin ticaretini güçlendiriyorlar. Aslında bu bir girişimcilik. Nasıl girişimcilik? Mevcut olan ticareti daha verimli, daha düzgün daha adaletli bir şekilde yapabilmek'' ifadelerini kullandı.

Bilal Erdoğan'ın sözlerini nasıl çarpıttılar?

AJANSLAR BÖYLE SERVİS ETTİ

Ancak Bilal Erdoğan'ın bu sözleri ajanslar tarafından ''Hz Muhammed Allah'ın mesajını insanlara ulaştırarak girişimcilik örneği gösterdi.'' şeklinde servis edildi.

Bilal Erdoğan'ın sözlerini nasıl çarpıttılar? - Resim : 2

İNTERNET SİTELERİ SAYFALARINA TAŞIDI

İnternet siteleri de bu şekilde servis edilen haberi sayfalarına taşıdı.

Bilal Erdoğan'ın sözlerini nasıl çarpıttılar? - Resim : 3

Bilal Erdoğan'ın sözlerini nasıl çarpıttılar? ile ilgili etiketler Bilal Erdoğan çarpıtma
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.