Biden'dan Kabil açıklaması: Sizi avlayarak öldüreceğiz, bunu ödeyeceksiniz!

ABD Başkanı Joe Biden, Afganistan'ın başkenti Kabil'de gece boyu meydana gelen bombalı saldırılar ve hayatını kaybedenler hakkında bir basın açıklaması gerçekleştiriyor. Konuşmakta güçlük çektiği görülen Biden, DAEŞ'e karşı savaşmalarının Taliban'ın da yararına olacağını söyledi ve ekledi: Sizi avlayarak öldüreceğiz, bunu ödeyeceksiniz.

ABD Başkanı Joe Biden, Afganistan'ın başkenti Kabil'de gece boyu meydana gelen bombalı saldırılar ve hayatını kaybedenler hakkında bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

'SİZİ AVLAYARAK ÖLDÜRECEĞİZ'

Konuşmakta güçlük çektiği görülen Biden, DAEŞ'e karşı savaşmalarının Taliban'ın da yararına olacağını söyledi ve ekledi: Sizi avlayarak öldüreceğiz, bunu ödeyeceksiniz.

'USAME BİN LADİN OLMASA AFGANİSTAN'A GİRMEZDİK'

Şu ifadelere konuşmasında yer verdi:

'Eğer, Usame bin Ladin, Suudi Aranbistan'dan Afganistan yerine, örneğin, Yemen'e gitmiş olsaydı... Ve Afganistan'ı her zaman Taliban yönetmiş olsaydı, yine de Afganistan'a gider miydik? Binlerce askerimizi feda eder miydik? Afganistan'da görevimizi yerine getirdik. '

Biden'dan Kabil açıklaması: Sizi avlayarak öldüreceğiz, bunu ödeyeceksiniz! ile ilgili etiketler Afganistan biden Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.