BIDEN BASIN TOPLANTISINI YARIDA KESMİŞTİ! SURİYE’DEKİ ABD ÜSLERİNİ KİM VURDU?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, İsrail - Filistin savaşındaki son durumu, Suriyedeki ABD üslerinin vurulmasını, ABD’nin Gazze planı ile ABD'li üç yıldızlı korgeneral James Glynn'in İsrail sahasına gönderilmesini, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Gazze çağrısını, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İsveç’in NATO'ya katılım protokolüne onayını ve Putin'in kalp krizi geçirdiği iddiasını masaya yatırdı.

''BİLE İSTEYE BİR SOYKIRIM SÖZ KONUSU. İSRAİL ETNİK TEMİZLİK YAPIYOR''

Bozkurt, ''Hamas bir terör örgütü değildir, savaşçı unsurudur. Kendilerini koruyabilecek alanlara geçtiler, koruyabildiklerini de koruyorlar. İsrail sivil alanları, kampları bombalıyor. Bile isteye bir soykırım söz konusu. İsrail etnik temizlik yapıyor.

''AMERİKALILAR SAHADA VE KARGAHLARDA İSRAİLLİLERE KARA SALDIRISINDAKİ OLASI ÇATIŞMALAR İÇİN AKIL VERECEK''

James Glynn Irak'ın işgal sürecinde görevli ABD'li komutanlardan biridir. James Glynn İsrail ordusunu komuta etmesi için gönderildi. Amerikalılar sahada ve kargahlarda İsraillilere kara saldırısındaki olası çatışmalar için akıl verecek.

''TÜRKİYE GARANTÖR OLARAK DEVREYE GİRER İSE DENGELER DEĞİŞİR''

Bahçeli Türkiye'nin Filistin için doğrudan garantör olarak hareket etmesini savunuyor.  meselenin Türkiye'yi ilgilendiren ciddi bir boyutu var. Terör örgütüne Suriye'nin güneyinden ABD ve İsrail aracılığıyla bir Akdeniz'e çıkış noktası açma planlanıyor. 'Davut projesi' gündemde. ABD'nin 3 gemisi sadece İsrail için gelmedi, terör örgütünün Suriye'deki varlığı için de geldi. Türkiye garantör olarak devreye girer ise dengeler değişir.

''SÖZDE TERÖR DEVLETÇİLİĞİNE İSRAİL ÜZERİNDEN BİR KORİDOR AÇMA PLANINI HAYATA GEÇİRMENİN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN YAPILMIŞ OLABİLİR''

İran vekalet unsurları şu an deyri zor hattını hedeflemiş durumda. Davut planıyla da bağlantılı olabilir. ABD üssünün vurulması sözde terör devletçiliğine İsrail üzerinden bir koridor açma planını hayata geçirmenin önüne geçmek için yapılmış olabilir.'' sözlerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

BIDEN BASIN TOPLANTISINI YARIDA KESMİŞTİ! SURİYE’DEKİ ABD ÜSLERİNİ KİM VURDU? ile ilgili etiketler ABD Suriye Joe Biden İsrail Filistin Cumhurbaşkanı Erdoğan Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.