Alex de Souza'nın Beyaz Show sürprizi herkesi ekran başına kilitledi! / VİDEO

Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Alex De Souza, 3 Kasım Cuma akşamı yayınlanan Beyaz Show'da video mesajla sürpriz yaptı.

Jessica May'in sürpriziyle Türkiye'de çok sevilen eski Fenerbahçeli futbolcu Alex De Souza, Beyaz Show'a iyi dileklerini bir video mesaj ile gönderdi.

İnternet üzerinden Alex'e ulaşmaya çalışan ve başarılı olan Jessica, Beyaz'a çok güzel bir sürpriz yaptı! Ayrıca Jessica May, Alex'in yakın zamanda Türkiye'ye ziyarete geleceğinin bilgisini de herkesle paylaştı.

1588030-728xauto

Beşiktaş altyapısının başına geçeceği iddia edilen Alex de Souza, Twitter'dan bir açıklama yaparak bu iddiaları yalanladı.

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin unutulmaz futbolcularından Alex De Souza'nın Beşiktaş ile altyapı sorumluluğu konusunda anlaştığı iddia edilmişti.

Alex bu iddiaya sosyal medya hesabından esprili bir dille yanıt vermişti.

59f9e2ed61361f0af8ecab05

Twitter hesabından gülen emojilerle bir paylaşım yapan Alex, "Türk medyası çok komik" ifadelerini kullanmıştı.

Alex de Souza'nın Beyaz Show sürprizi herkesi ekran başına kilitledi! / VİDEO ile ilgili etiketler Fenerbahçe Alex de Souza futbolcu Beyaz Show sürpriz video mesaj
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.