Beştepe Millet Cami'ye nasıl gidilir? Hangi otobüsler gider? Beştepe Millet Camisi yol tarifi!

Beştepe Millet Cami'ye nasıl gidilir? Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının Türkiye'de de görülmesi sağlık önlemlerini arttırılmasına sebep olmuştu. Okullar uzaktan eğitim sistemine geçti ve geçici bir süreliğine Camiler kapatıldı. Beştepe Millet Camisi'nde bugün, Diyanet İşleri Başkanlığınca belirlenen az sayıda katılımla, salgına karşı tedbirler alınarak cuma namazı kılınacak. Peki, Beştepe Millet Cami'ye nasıl gidilir? Hangi otobüsler gider? Beştepe Millet Camisi yol tarifi!

Beştepe Millet Cami'ye nasıl gidilir? Çin'in Vuhan kentinde görülen ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs Türkiye'de de görüldü. 74 kişinin hayatını kaybetmesine sebep olan virüs için sağlık önlemleri alınmaya devam ediliyor. İnsanları bulaşıcı virüsten korumak için Camiler geçici bir süreliğine kapatıldı. Ancak bugün Diyanet İşleri Başkanlığınca belirlenen az sayıda katılımla, salgına karşı tedbirler alınarak Beştepe Millet Camisi'nde Cuma namazı kılınacak. Birçok kişi yol tarifini merakla araştırmaya devam ediyor. Peki, Beştepe Millet Cami'ye nasıl gidilir? Hangi otobüsler gider? Beştepe Millet Camisi yol tarifi! Detaylar haberimizde...

T.C.CUMHURBAŞKANLIĞI : Beştepe Millet Camii İbadete Açıldı

BEŞTEPE MİLLET CAMİ YOL TARİFİ!

Otobüs
Otobüs - 220-3, Otobüs - 339-3

Metro
Metro - M2
Hafif Raylı

Hafif Raylı
Hafif Raylı - A1

AdresBeştepe, Papatya Sokak No:51, 06560 Yenimahalle/Ankara

Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, giderek artan  salgın tehlikesi sebebiyle geçen hafta olduğu gibi bugün de ülke genelinde cuma  namazlarının kılınmayacağı belirtildi.

Açıklamada, "İslam medeniyetinin en önemli coğrafyalarından olan  cennet vatanımızda, İslam toplumun şiarlarından biri olan bu ibadetin devam  etmesi ve cuma namazına gidemediği için milletimizin yaşadığı üzüntünün bir nebze  giderilebilmesi adına Türkiye'de sadece Ankara'da Beştepe Camisi'nde,  Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından belirlenen çok az sayıda katılımla ve  salgına karşı gerekli tedbirler alınarak cuma namazı eda edilecektir." ifadesine  yer verildi.

 
Beştepe Millet Cami'ye nasıl gidilir? Hangi otobüsler gider? Beştepe Millet Camisi yol tarifi! ile ilgili etiketler Ankara Beştepe cami dua 2020 yol tarifi nasıl gidilir millet camisi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.