Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal Giresunspor galibiyeti sonrası konuştu: Maçın kolay olmayacağını biliyorduk...

Süper Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, Bitexen Giresunspor'u 3-1'lik skorla mağlup ederken mücadelenin ardından Rachid Ghezzal karşılaşmayı değerlendirdi.

Süper Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, Bitexen Giresunspor'u 3-1'lik skorla mağlup ederken siyah beyazlılarda Rachid Ghezzal galibiyeti yorumladı.

''MAÇIN KOLAY OLMAYACAĞINI BİLİYORDUK''

''Geçen haftaki harika Fenerbahçe galibiyetinden sonra aynı şekilde devam etmek istiyorduk. Maçın kolay olmayacağını biliyorduk. İyi başlamak istemiştik. Golü yedik ne yazık ki. Reaksiyon gösterdik sonrasında. Aboubakar devam ediyor gollerine. Cenk Tosun'u kaybettik. Ben de bugün 1 asistle skor katkısı verdim. Sezon sonuna kadar herkesin desteğine de ihtiyacımız olacak.''

 

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal Giresunspor galibiyeti sonrası konuştu: Maçın kolay olmayacağını biliyorduk... ile ilgili etiketler Beşiktaş Giresunspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig Rachid Ghezzal
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.