Beşiktaş'ta Onur Bulut Giresunspor galibiyeti sonrası konuştu: Günden güne daha iyi olmaya çalışıyorum...

Süper Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, sahasında Bİtexen Giresunspor'u 2-1'lik skorla geçmeyi başardı. Mücadelenin ardından ise Siyah-Beyazlılar'dan Onur Bulut karşılaşmayı ve bireysel performansı hakkında konuştu.

Süper Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş sahasında Bitexen Giresunspor'u 3-1'lik skorla geçerken maçın ardından Onur Bulut dikkat çeken açıklamalara yer verdi.

''GÜNDEN GÜNE DAHA İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM''

''İnşallah daha iyi olacağız. Tam henüz istediğim oyunu oynamadım şu ana kadar. Fena değil ama çok daha iyi olabilirim. Bunu göstermiştim zaten. Günden güne daha iyi olmaya çalışıyorum. İnşallah önümüzdeki maçlarda tam istediğim performansa gelir ve herkesi daha çok mutlu ederim."

''BÖYLE OLUNCA SERİ YAKALIYORUZ''

''Her maça çıktığımız zaman kazanmak için çıkıyor, öyle oynamaya çalışıyoruz. Hem takım olarak hem bireysel olarak herkes performansını artırıyor. Böyle olunca seri yakalıyoruz.''

 

Beşiktaş'ta Onur Bulut Giresunspor galibiyeti sonrası konuştu: Günden güne daha iyi olmaya çalışıyorum... ile ilgili etiketler Beşiktaş Giresunspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.